Arrangement

Personal Training

Binnen onze all-in abonnementen en arrangementen van ProFit Gym krijg je al veel persoonlijke aandacht, maar wil jij aan de slag met een Personal Trainer? Dat kan! En het is nog betaalbaar ook.

Vanaf
6
,
25
per halfuur

Wat doet mijn Personal Trainer?

Samen met jouw personal trainer zorg je ervoor dat jouw fitnessdoelstellingen behaald worden. Je wordt geholpen met training, voeding en motivatie. Heb je interesse in personal training? Dan kun je dit aangeven bij je inschrijving of bij de balie als je al lid bent.

ProFit Gym biedt personal training aan in Assen (Kloosterveen), Dalfsen, Hardenberg, Ommen en Zwolle (Dieze – Stadshagen – Zuid).

Training

Dat sporten goed voor je is, dat weet iedereen. Maar met simpelweg bewegen behaal je niet altijd je doel. Met een personal trainer train je resultaatgericht en zoek je samen jouw grenzen op. Je wordt geholpen tijdens het fitnessen voor een optimale work-out en zult na je training voldaan de sportschool vertalen. Personal training helpt om snel progressie te boeken

Voeding

Of je nu wil afvallen, spiermassa wil aankomen of gezonder/fitter wil worden: voeding speelt een grote rol. Elk doel heeft weer andere voeding nodig. Onze voedingsadviezen zijn persoonlijk, maar vooral praktisch. We geven tips en adviezen waar je echt wat aan hebt en die je wél kunt volhouden. Zodat jij je doel niet alleen behaalt, maar ook behoudt.

Motivatie

De meest gehoorde reden om met een personal trainer aan de slag te gaan is omdat een personal trainer als stok achter de deur dient en motivatie geeft. De trainers van Jan Bel Personal Training geven jou praktische en mentale steun, zodat jij het beter kunt volhouden. Jouw resultaten zijn niet afhankelijk van wat je vandaag doet. Je doel(en) bereik én behoud jij door de juiste gewoontes aan te leren. Voor het creëren van nieuwe gewoontes heb je motivatie nodig.

Kosten Personal Training

Sporten met Personal Trainer kost 40,- voor een uur of 25,- voor een half uur.

Je kunt met maximaal 4 mensen tegelijk komen sporten. Het maakt voor de prijs niet uit of je dan alleen, met je vriend of vriendin of zelfs met een groepje komt. De totale prijs blijft hetzelfde!

AlleenMet z’n tweeënMet z’n drieënMet z’n vieren
Prijs per half uur25,-12,508,336,25
Prijs per uur40,-20,-13,3310,-

Hierdoor maken wij personal training voor iedereen en voor ieder budget mogelijk. De trainers gaan met jou aan jouw doel werken. Hiervoor vragen wij jouw volledige inzet. Het aanpassen van het lichaam, ongeacht het doel, duurt enige tijd, vragen wij jou om minimaal 3 maanden met ons aan jouw doel te werken.

Personal training in Assen, Dalfsen, Hardenberg, Ommen en Zwolle (Dieze - Stadshagen - Zuid)

ProFit Gym heeft een samenwerking met Jan Bel Personal Training. We bieden personal training aan in de volgende sportscholen: Assen (Kloosterveen), Dalfsen, Hardenberg, Ommen en Zwolle (Dieze – Stadshagen – Zuid).

Door de moderne apparatuur en het ruime faciliteitenaanbod kun je in onze sportscholen efficiënt aan jouw fitnessdoel werken. De personal trainer zorgt voor een optimale work-out en geeft praktisch voedingsadvies. Je gaat resultaatgericht trainen waardoor je snel vooruitgang boekt en de motivatie om te fitnessen zal stijgen.

Aanmelden voor Personal Training

Ben je geïnteresseerd om met een Personal Trainer aan de slag te gaan? Dan kun je dit aangeven bij je inschrijving en bespreken we jouw wensen tijdens een vrijblijvende intake.

Heb je al een lidmaatschap bij ProFit Gym? Kom dan naar de balie in de sportschool voor een eerste adviesgesprek.

Personal Training wordt in samenwerking met Jan Bel Personal Training aangeboden.

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?