Doelgroep

Afvaller

“Ik wil een betere versie van mezelf zijn! Met hard werk, goede begeleiding en het all-in aanbod van ProFit Gym kan ik in een goede en vertrouwde omgeving aan mijn doelen werken."

Iedereen heeft zijn of haar eigen sport- of afvaldoelen. ProFit Gym wil iedereen zo goed mogelijk ondersteunen om deze doelen te behalen! Dus wil jij op een leuke, vertrouwde en efficiënte manier aan jezelf werken? Bij ProFit Gym maken we het mogelijk! Met ons all-in aanbod zorgen wij er voor dat jij vanaf de eerste keer dat jij binnen komt, gelijk lekker aan de slag kunt! Na een persoonlijke intake en de eerste ontmoeting met jouw coach, kijken wij precies wat jij nodig hebt om jouw doelen te halen. Wij nemen de tijd voor jou!

Het maakt dus niet uit of jij voor de eerste keer komt sporten of gewoon weer een nieuwe motivatie boost nodig hebt, wij zijn er voor jou! Tot snel!

 

Wij maken het jou zo prettig mogelijk

  • Het 'afvallen in 8 weken' arrangement
  • Gratis persoonlijke intake
  • Persoonlijke fitnessbegeleiding
  • Meet elke maand je voortgang
  • Elke maand een nieuw persoonlijk trainingsschema 
  • Altijd inzicht in jouw resultaten
  • Plan in 5 seconden je afspraak met je Personal Trainer
  • Bekijk al het aanbod

"Hier kan ik sporten in een veilige en vertrouwde omgeving"

“In de sportschool wil ik een betere versie van mezelf neerzetten. Ik wil graag wat aan mijn lichaam en conditie doen. Ik ben nu niet tevreden en wil hier graag in de sportschool aan werken. De begeleiding, de vertrouwede omgeving en de persoonlijke aanpak van ProFit Gym maakt dit voor mij allemaal een stuk fijner"
A. Fvaller

Om jouw weg naar succes nooit kwijt te raken

Uitgelichte faciliteiten

Inclusief gratis intake
Begin je lidmaatschap goed met de persoonlijke intake, waarbij we op basis van jouw wensen en eventuele blessures adviseren in work-outs, groepslessen en trainingsschema’s.
Persoonlijke trainingsschema's
Ontvang elke 4-6 weken een nieuw schema van één van onze coaches op basis van jouw voortgang en doelen.
Inclusief professionele begeleiding
Wij hebben altijd meerdere coaches op de fitnessvloer om jouw professioneel te begeleiden. Zo haal jij het maximale uit je work-outs en voorkom je blessures.
Doelgerichte arrangementen
Upgrade je abonnement met doelgerichte arrangementen, zoals Spierballen in 8 weken of Afvallen in 8 weken met voedingsadvies, voor nog snellere en betere resultaten.
Lees meer
Personal training
Wil jij aan de slag met een Personal Trainer? Dat kan! En het is nog betaalbaar ook. Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Alleen of met vrienden!
Lees meer
Één all-in prijs
Geen extra kosten of verrassingen. Iedereen kan gewoon gebruik maken van alle toestellen, live groepslessen, begeleiding en faciliteiten.
Lees meer

Speciaal geselecteerde groepslessen

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?