Ah-oh

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

MENU
skewed line top

buitensporter

skewed line top

Wist je dat mensen die fitnessen, in combinatie met groepslessen en INTENS, de beste resultaten behalen? En dat onze coaches niet alleen gezellig zijn, maar ook zorgen dat jij alles uit je lijf haalt? We hebben daarom een selectie gemaakt van groepslessen en faciliteiten die ideaal zijn voor jou.

Buitensporten is heerlijk, maar het is lastig om het gehele jaar vol te houden. En ieder voorjaar opnieuw de vorm opbouwen is ook niet ideaal. We hebben daarom niet alleen groepslessen buiten de sportschool. We hebben ook speciale kortlopende abonnementen, zodat we in de zomer lekker buiten kunnen sporten.

Hieronder vind je een selectie van ons all-in aanbod, wanneer je het liefst buiten sport. Uiteraard ben je niet aan onderstaande selectie gebonden en kun je gewoon alle groepslessen volgen en faciliteiten gebruiken.

Gratis ProFit Gym app

Gratis ProFit Gym app Hiermee heb je altijd jouw coach en voortgang bij de hand. Reserveer gemakkelijk je groepslessen en daag jouw vrienden uit!

Lees meer

Fysiotherapie

Fysiotherapie Deskundig advies en behandeling hoort bij verantwoord sporten. We werken daarom samen met ervaren fysiotherapeuten die ook deels in de sportschool zitten.

Lees meer

Ga ook all-in en sport nu tijdelijk de eerste 2 maanden gratis
Schrijf je nu in