Doelgroep

Buitensporter

Wist je dat mensen die fitnessen, in combinatie met groepslessen zoals INTENS, de beste resultaten behalen? En dat onze coaches niet alleen gezellig zijn, maar ook zorgen dat jij alles uit je lijf haalt? We hebben daarom een selectie gemaakt van groepslessen en faciliteiten die ideaal zijn voor jou.

Buitensporten is heerlijk, maar het is lastig om het gehele jaar vol te houden. En ieder voorjaar opnieuw de vorm opbouwen is ook niet ideaal. We hebben daarom niet alleen groepslessen buiten de sportschool. We hebben ook speciale kortlopende abonnementen, zodat we in de zomer lekker buiten kunnen sporten.

Hieronder vind je een selectie van ons all-in aanbod, wanneer je het liefst buiten sport. Uiteraard ben je niet aan onderstaande selectie gebonden en kun je gewoon alle groepslessen volgen en faciliteiten gebruiken.

Speciaal geselecteerde groepslessen

Uitgelichte faciliteiten

Gratis ProFit Gym app
Hiermee heb je altijd jouw coach en voortgang bij de hand. Reserveer gemakkelijk je groepslessen en daag jouw vrienden uit!
Lees meer
Toegang tot alle vestigingen
Handig als je samen wilt sporten met vrienden of wanneer het groepslesrooster bij een andere club net iets beter past in jouw agenda.
Periodieke metingen
Laat je regelmatig meten om je voortgang te zien en nieuwe doelen te stellen.
Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?