Doelgroep

Conditiesporter

"Ik wil altijd zo fit mogelijk zijn. Met het vaak slechte weer in Nederland is buiten sporten helaas niet altijd mogelijk. Met het ruime aanbod aan cardioapparatuur en de uitdagende groepslessen kan ik bij ProFit Gym altijd aan mijn conditie werken!"

Het maakt niet uit of je aan het trainen bent voor een marathon, of gewoon lekker jouw conditie op peil wil houden. Wij zijn er voor iedereen die graag aan zijn conditie wil werken. Want jij gaat voor een een zo goed mogelijke conditie en voor persoonlijke resultaten. ProFit Gym helpt jou graag mee om jouw doelen te bereiken.  Met onze moderne cardioapparatuur, uitdagende groepslessen, metingen en de persoonlijke begeleiding vanuit onze coaches proberen we jou zo goed mogelijk uit te dagen om jouw conditie nog sterker te maken.

Ook bieden wij periodieke metingen aan waar we jouw progressie kunnen meten. Of je nou wil weten wat je VO2max is of hoe hoog je bloeddruk is na het trainen, ProFit Gym denkt met je mee!

Om het zo uitdagend mogelijk te maken

  • Moderne sportapparatuur
  • Uitdagende groepslessen
  • Periodieke metingen
  • Kijk waar je staat met een persoonlijke intake
  • Ervaren coaches die jou altijd kunnen uitdagen
  • Ruime openingstijden
  • Onbeperkt sporten
  • Toegang tot alle vestigingen

Wil je meer weten over onze all-in propositie

Uitgelichte faciliteiten

Één all-in prijs
Geen extra kosten of verrassingen. Iedereen kan gewoon gebruik maken van alle toestellen, live groepslessen, begeleiding en faciliteiten.
Lees meer
Virtuele groepslessen
De beste instructeurs die zorgen voor een maximale workout.
Lees meer
Moderne sportapparatuur
Van spinning fiets tot leg press en multi-station.
Meer dan 35 livegroepslessen
Van cardio tot zware krachtlessen en altijd live met een professionele trainer, gewoon binnen je abonnement. Voor iedereen wel een les!
Lees meer
Wekelijkse metingen met een coach
Wekelijks een uitgebreide meting om je vorderingen te volgen.
Inclusief professionele begeleiding
Wij hebben altijd meerdere coaches op de fitnessvloer om jouw professioneel te begeleiden. Zo haal jij het maximale uit je work-outs en voorkom je blessures.

Speciaal geselecteerde groepslessen

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?