Ah-oh

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

MENU
skewed line top

#fitgirl

skewed line top

Wist je dat mensen die fitnessen, in combinatie met groepslessen en INTENS, de beste resultaten behalen? En dat onze coaches niet alleen gezellig zijn, maar ook zorgen dat jij alles uit je lijf haalt? We hebben daarom een selectie gemaakt van groepslessen en faciliteiten die ideaal zijn voor jou.

Je wilt het jezelf niet te gemakkelijk maken en (letterlijk) keiharde resultaten. Daarom doen we net zo hard met je mee. Open vanaf 7 uur, uitdagende groepslessen en voedingsadvies voor de beste resultaten.

Hieronder vind je een selectie van ons all-in aanbod, speciaal voor meiden die topfit willen zijn. Uiteraard ben je niet aan onderstaande selectie gebonden en kun je gewoon alle groepslessen volgen en faciliteiten gebruiken.

Gratis wifi

Gratis wifi Voor jouw muziek op Spotify of je laatste meting in onze app.

Ruime openingstijden

Ruime openingstijden Sport wanneer het jou uitkomt, zonder extra kosten. Doordeweeks zijn we open van 7 tot 23 en ook in het weekend hebben we ruime openingstijden.

Meer dan 30 verschillende groepslessen

Meer dan 30 verschillende groepslessen Van cardio tot zware krachtlessen en altijd met een professionele trainer. Welke is jouw favoriet?  

Lees meer

Geloof je ook in onze aanpak? Start nu voor € 4,95 per week
Schrijf je nu in