Ah-oh

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

MENU
skewed line top

#fitgirl

skewed line top

Wist je dat mensen die fitnessen, in combinatie met groepslessen en INTENS, de beste resultaten behalen? En dat onze coaches niet alleen gezellig zijn, maar ook zorgen dat jij alles uit je lijf haalt? We hebben daarom een selectie gemaakt van groepslessen en faciliteiten die ideaal zijn voor jou.

Je wilt het jezelf niet te gemakkelijk maken en (letterlijk) keiharde resultaten. Daarom doen we net zo hard met je mee. Open vanaf 7 uur, uitdagende groepslessen en voedingsadvies voor de beste resultaten.

Hieronder vind je een selectie van ons all-in aanbod, speciaal voor meiden die topfit willen zijn. Uiteraard ben je niet aan onderstaande selectie gebonden en kun je gewoon alle groepslessen volgen en faciliteiten gebruiken.

Voedingsadvies

Voedingsadvies We willen jou meer bieden dan alleen fitness en (hele leuke) groepslessen, daarom bieden we je ook professioneel voedingsadvies binnen ons speciale arrangement.

Lees meer

Gratis wifi

Gratis wifi Voor jouw muziek op Spotify of je laatste meting in onze app.

Meer dan 30 verschillende groepslessen

Meer dan 30 verschillende live groepslessen Van cardio tot zware krachtlessen en altijd live met een professionele trainer, gewoon binnen je abonnement. Welke is jouw favoriet?  

Lees meer

Ga ook all-in en sport nu tijdelijk de eerste 2 maanden gratis
Schrijf je nu in