Ah-oh

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

MENU
skewed line top

moeder

skewed line top

Wist je dat mensen die fitnessen, in combinatie met groepslessen en INTENS, de beste resultaten behalen? En dat onze coaches niet alleen gezellig zijn, maar ook zorgen dat jij alles uit je lijf haalt? We hebben daarom een selectie gemaakt van groepslessen en faciliteiten die ideaal zijn voor jou..

Want jouw tijd is al schaars. Dus als je dan een uurtje naar de sportschool kunt, dan moeten we er alles uithalen. Dan is Zumba bijvoorbeeld de perfecte groepsles om je energie weer op te laden: je danst, zweet en beleeft! Daarnaast kun je dankzij onze ruime openingstijden altijd bij ons terecht, als je een vrij moment hebt om te sporten.

Hieronder vind je een selectie van ons all-in aanbod, speciaal voor de hardwerkende moeders. Uiteraard ben je niet aan onderstaande selectie gebonden en kun je gewoon alle groepslessen volgen en faciliteiten gebruiken.

Sauna

Sauna Kom tot rust bij Sauna Swoll Zwolle en Sauna & Beauty Ommen, met mooie kortingen op vertoon van onze ledenpas.

Lees meer

Ruime openingstijden

Ruime openingstijden Sport wanneer het jou uitkomt, zonder extra kosten. Doordeweeks zijn we open van 7 tot 23 en ook in het weekend hebben we ruime openingstijden.

Eén all-in prijs

Eén all-in prijs Geen extra kosten of verrassingen. Iedereen kan gewoon gebruik maken van alle toestellen, live groepslessen, begeleiding en faciliteiten.

Geloof je ook in onze aanpak? Start nu voor € 4,95 per week
Schrijf je nu in