Ah-oh

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

MENU
skewed line top

senioren

skewed line top

Wist u dat mensen die fitnessen, in combinatie met groepslessen en INTENS, de beste resultaten behalen? En dat onze coaches niet alleen gezellig zijn, maar ook zorgen dat u alles uit uw lijf haalt? We hebben daarom een selectie gemaakt van groepslessen en faciliteiten die ideaal zijn voor u.

Wie zegt dat fitness voor jongere goden onder ons is? Met onze speciale groepslessen gericht op vitaliteit en balans, onze persoonlijke begeleiding en extra faciliteiten zoals fysiotherapie loopt iedereen als een kieviet de sportschool uit. Bovendien is er door onze ruime openingstijden altijd ruimte en tijd om rustig aan uw fitheid te werken.

Uiteraard bent u niet aan onderstaande selectie gebonden en kunt u gewoon alle groepslessen volgen en faciliteiten gebruiken.

Ruime openingstijden

Ruime openingstijden Sport wanneer het jou uitkomt, zonder extra kosten. Doordeweeks zijn we open van 7 tot 23 en ook in het weekend hebben we ruime openingstijden.

Fysiotherapie

Fysiotherapie Deskundig advies en behandeling hoort bij verantwoord sporten. We werken daarom samen met ervaren fysiotherapeuten die ook deels in de sportschool zitten.

Lees meer

Professionele begeleiding

Professionele begeleiding Haal het maximale uit je work-outs en voorkom blessures met onze professionele begeleiding tijdens het fitnessen.

Ga ook all-in en sport nu tijdelijk de eerste 2 maanden gratis
Schrijf je nu in