Ah-oh

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

MENU
skewed line top

student

skewed line top

Wist je dat mensen die fitnessen, in combinatie met groepslessen en INTENS, de beste resultaten behalen? En dat onze coaches niet alleen gezellig zijn, maar ook zorgen dat jij alles uit je lijf haalt? We hebben daarom een selectie gemaakt van groepslessen en faciliteiten die ideaal zijn voor jou.

Alsof studeren nog niet zwaar genoeg is, kun je geen bierbuikje gebruiken. En dat terwijl een six-pack bij de Albert Heijn vaak goedkoper is dan één uit de sportschool. Gelukkig kunnen we je helpen. Met ruime openingstijden, leuke groepslessen, een mobiele app om je voortgang te volgen en een lage all-in prijs.

Uiteraard ben je niet aan onderstaande selectie gebonden en kun je gewoon alle groepslessen volgen en faciliteiten gebruiken.

Gratis ProFit Gym app

Gratis ProFit Gym app Hiermee heb je altijd jouw coach en voortgang bij de hand. Reserveer gemakkelijk je groepslessen en daag jouw vrienden uit!

Lees meer

Eén all-in prijs

Eén all-in prijs Geen extra kosten of verrassingen. Iedereen kan gewoon gebruik maken van alle toestellen, live groepslessen, begeleiding en faciliteiten.

Ruime openingstijden

Ruime openingstijden Sport wanneer het jou uitkomt, zonder extra kosten. Doordeweeks zijn we open van 7 tot 23 en ook in het weekend hebben we ruime openingstijden.

Ga ook all-in en sport nu tijdelijk de eerste 2 maanden gratis
Schrijf je nu in