Doelgroep

Vitaal

"Op mijn leeftijd kan ik bij ProFit Gym nog op een verantwoorde, veilige en vooral gezellige manier fit blijven. Het vriendelijke personeel maakt graag een praatje met je en zorgt voor de juiste begeleiding wanneer je dat nodig hebt. Ook zijn er leuke groepslessen waar wij aan mee kunnen doen!"

Ook op latere leeftijd blijft het belangrijk om te bewegen. Zo blijft u vitaal, fit en zorgt u voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Door te blijven sporten heeft u minder snel hulp nodig van anderen. Bovendien is het ook nog eens heel leuk en gezellig. Met het all-in aanbod van ProFit Gym zorgen we er voor dat u zo fit mogelijk kan blijven. Balans, spier- en botversterkende oefeningen kunt u veilig bij ons uitvoeren. Ook hebben we onze speciale en populaire groepsles fit en vitaal. 

Alle clubs van ProFit Gym zijn bemand met vriendelijk en behulpzaam personeel die graag een praatje maken met u. Onze coaches staan ook altijd voor u klaar om te helpen wanneer dat nodig is. Ook hebben we een koffietafel waar u na de training gezellig een bakje koffie kan drinken en even tot rust kan komen.

Wij maken het zo prettig mogelijk 

  • De Fit en vitaal groepsles
  • Koffie voor na de training
  • Behulpzaam en professionele coaches
  • Gratis fysiotherapie consult
  • Persoonlijk contact met het personeel
  • Moderne apparatuur
  • Persoonlijke trainingsschema's
  • Veilige en schone omgeving

“Op mijn leeftijd nog op een leuke manier fit blijven."

Ik wil graag op mijn leeftijd nog zo fit en vitaal mogelijk blijven. Ik vind het sporten bij ProFit Gym gezellig en dat maakt het een leuke en prettige manier om fit te blijven.
B. Jaarde

Uitgelichte faciliteiten

Moderne sportapparatuur
Van spinning fiets tot leg press en multi-station.
Meer dan 35 livegroepslessen
Van cardio tot zware krachtlessen en altijd live met een professionele trainer, gewoon binnen je abonnement. Voor iedereen wel een les!
Lees meer
Inclusief professionele begeleiding
Wij hebben altijd meerdere coaches op de fitnessvloer om jouw professioneel te begeleiden. Zo haal jij het maximale uit je work-outs en voorkom je blessures.
Ruime kleedkamers en douches
Gewoon gratis te gebruiken voor alle leden.

Speciaal geselecteerde groepslessen

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?