Doelgroep

Volwassene

Gezond en fit blijven, het blijft een uitdaging. ProFit Gym maakt die uitdaging voor iedereen haalbaar door bijvoorbeeld persoonlijk contact met onze sporters. Wij geloven erin dat dit helpt jouw doelen te bereiken. Lees hieronder verder of schrijf je direct in!

ProFit Gym vindt het belangrijk dat iedereen zijn of haar doelen bereikt, helemaal op het gebied van gezondheid. Bij ons krijg je grip op je gezondheid. Hoe we dat voor je regelen? Een veelzijdig groepslessen- en faciliteitenaanbod waarmee je jouw sportschoolbezoek kan perfectioneren. Zo kun je bijvoorbeeld een lesje pilates volgen of werken aan je conditie met GRITAthletic. Kijk hieronder verder voor meer! Één ding is zeker; wij halen het beste uit jou.

Hieronder vind je een selectie van ons all-in aanbod, speciaal voor alle volwassenen die bij ons sporten. Uiteraard ben je niet aan onderstaande selectie gebonden en kun je gewoon alle groepslessen volgen en faciliteiten gebruiken.

Jouw voordelen

  • Gratis fysiotherapie consult
  • Persoonlijke trainingsschema's
  • Meer dan 35 live groepslessen met coach 
  • Periodieke metingen
  • Gratis intake
  • Bijna altijd open, zonder piek- of daluren 
  • Toegang tot alle vestigingen
  • Moderne apparatuur

Wil je meer informatie over onze all-in propositie?

Uitgelichte faciliteiten

Meer dan 30 livegroepslessen
Van cardio tot zware krachtlessen en altijd live met een professionele trainer, gewoon binnen je abonnement. Voor iedereen wel een les!
Lees meer
Persoonlijke trainingsschema's
Ontvang elke 4-6 weken een nieuw schema van één van onze coaches op basis van jouw voortgang en doelen.
Lees meer
Wekelijkse metingen met een coach
Wekelijks een uitgebreide meting om je vorderingen te volgen.
Inclusief gratis intake
Begin je lidmaatschap goed met de persoonlijke intake, waarbij we op basis van jouw wensen en eventuele blessures adviseren in work-outs, groepslessen en trainingsschema’s.
Gratis fysiotherapie inloopspreekuur
We vinden dat deskundig advies en behandeling bij verantwoord sporten horen. We werken daarom samen met gerenommeerde fysiotherapeuten in de regio.
Lees meer
Inclusief professionele begeleiding
Wij hebben altijd meerdere coaches op de fitnessvloer om jouw professioneel te begeleiden. Zo haal jij het maximale uit je work-outs en voorkom je blessures.

Speciaal geselecteerde groepslessen

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?