Communicatiearchief coronavirus

Op deze pagina kun je de e-mails terugvinden die we naar onze leden hebben gestuurd.

E-mail 28 december 2021

Hallo,

Helaas zijn onze deuren wederom gesloten
Na de invoering van de QR-code en de sluitingstijd van 17:00, zagen we deze maatregelen niet aankomen. We zagen dat er goed gesport werd en het aantal besmettingen nam gestaag weer af. Ook werd de nieuwe urgentie van sport en bewegen landelijk in de media besproken. Kortom: iedereen was goed bezig. Deze maatregelen komen hard aan.

Toch blijven we positief. Achter de schermen doen we er alles aan om te zorgen dat jij blijft sporten. Zo kun je ondertussen:

  • Persoonlijk opgestelde trainingsschema’s ontvangen
  • Meer dan 20 verschillende trainingsschema’s op elk niveau op de website downloaden
  • Hardloop- en wandelroutes opvragen bij de clubs
  • Veel nieuwe workout video’s op de website volgen
  • Groepslessen volgen via Zoom
  • Diverse video’s bekijken van verschillende groepslessen, uitgevoerd door de bekende instructeurs
  • Voedingsadvies ontvangen

De ProFit Gym coaches gaan er deze periode voor zorgen dat jullie in beweging blijven en niet stoppen met sporten! De clubs zijn doordeweeks van 9.00 tot 16.00 telefonisch bereikbaar voor vragen.

Jouw abonnement
Voor alle vragen rondom je abonnement, verwijzen we je door naar het contactformulier op onze website. Word jij net als ons ook weer hard getroffen door de nieuwe maatregelen? Dan kunnen we altijd samen tot een passende oplossing komen.

Met sportieve groet, blijf gezond en hopelijk tot snel,

Team ProFit Gym

Instagram bericht 19 december 2021

Beste leden,

Afgelopen maanden zagen wij dat er – ondanks alle beperkingen en maatregelen – ontzéttend veel op de clubs werd gesport. Ook werd de nieuwe urgentie van sport en bewegen landelijk in de media besproken. Dat de sportscholen wederom gesloten moeten worden zagen wij dan ook écht niet aankomen.

Maar de ProFit Gym coaches gaan er deze periode voor zorgen dat jullie in beweging blijven en niet stoppen met sporten!

Vanaf morgen kun je meedoen met live zoomlessen, staan de groepslessen weer online en worden deze aangevuld, helpen de coaches je graag aan een op maat gemaakt sportschema voor thuis, krijg je hulp met het samenstellen van een voedingsschema (ook voor de feestdagen ?) en staan er voor elk type sporter diverse standaard trainingsschema’s online.

Verder zijn de clubs doordeweeks van 9.00 tot 16.00 telefonisch bereikbaar en kun je voor vragen over je abonnement terecht op onze FAQ pagina of bericht sturen via het online contactformulier.

Blijf gezond en hopelijk tot heel snel!

Team ProFit Gym

E-mail 22 maart

Hallo,

We missen je!
Sinds 3 maart is het weer mogelijk om bij ons te (buiten) sporten. De eerste reacties waren positief en inmiddels hebben we de capaciteiten opgeschroefd. De buitensportfaciliteiten zijn geweldig aangekleed en door het ruime aanbod kan iedereen een volledige work-out doen. Kom lekker sporten! Voor je het weet staat de zomer alweer voor de deur.

Ja, ik wil weer sporten
Anderhalve week geleden hebben we je een e-mail gestuurd over buitensporten. Helaas hebben we hier nog geen reactie van je op gehad. Op dit moment is je abonnement gepauzeerd en kun je niet deelnemen aan onze sportactiviteiten. Wil jij weer sporten? Laat het ons weten! Dit doe je gemakkelijk met 1 klik via onderstaande knop. Vervolgens kun je via de gratis ProFit Gym App een tijdslot reserveren. Je betaalt dan de abonnementskosten zoals je van ons gewend bent.

Your Personal All-In Gym
Na bijna 3 maanden sluiting staat het hele team van ProFit Gym meer dan klaar om weer van start te gaan. Voor nu nog even buiten, maar we hebben goede hoop dat de deuren van onze clubs snel open mogen. Steeds meer terug naar het normale. We zien jullie snel.

Met sportieve groet,

Het ProFit Gym team

E-mail 5 maart

Hallo,

Goed nieuws!
Misschien heb je het al gezien op onze website of social media, maar we kunnen weer gaan sporten! Nog niet binnen in onze clubs, maar buiten in de voorjaarszon. In kleine groepjes kun je een tijdslot van 40 minuten reserveren om te sporten. Per club bieden we veel verschillende activiteiten aan. Denk hierbij aan BURN, INTENS Cardio, INTENS Core en fitness. We hebben verschillende sportmaterialen gereserveerd om voor iedereen de work-out zo compleet mogelijk te maken, zowel in de open lucht als overdekt. Het hele team van ProFit Gym heeft hier lang op gewacht en we zijn enorm enthousiast om van start te gaan. Jij toch ook?!

Ja, ik wil weer sporten
Om een sportmoment te kunnen reserveren, vragen we je eerst om jouw abonnement bij ProFit Gym te hervatten. Dit doe je gemakkelijk met 1 klik via onderstaande knop. Vervolgens kun je via de gratis ProFit Gym App een tijdslot reserveren.

Your Personal All-In Gym
Na bijna 3 maanden sluiting staat het hele team van ProFit Gym meer dan klaar om weer van start te gaan. Voor nu nog even buiten, maar we hebben goede hoop dat de deuren van onze clubs snel open mogen. Steeds meer terug naar het normale. We zien jullie snel.

Met sportieve groet,

Het ProFit Gym team

E-mail 18 januari

Nog even doorzetten
Vorige week dinsdag heeft iedereen het nieuws gekregen dat de lockdown met de huidige maatregelen tot 10 februari is verlengd. Een flinke domper met grote gevolgen voor jou, maar zeker ook voor ons.

Jouw abonnement bij ProFit Gym
De verlengde lockdown zorgt voor wat onzekerheid over de abonnementsgelden. Uiteraard hebben we hier alle begrip voor. Als onderneming krijgen we een klein deel van onze salarissen vergoed, maar zeker niet alles. Dat maakt deze situatie extra lastig. Daarom weten we goed dat we om jouw support en begrip vragen in deze bizarre tijd.

Intern hebben we besloten om je te laten kiezen tussen 2 opties. Dit staat in lijn met het advies van de overheid en NL Actief, onze overkoepelende brancheorganisatie. Daarnaast vinden is dit ook passend bij ons als ProFit Gym.

* Het abonnement pauzeren. We begrijpen dat niet alleen wij, maar wellicht ook jij het financieel heel lastig hebt gekregen.
* Het abonnement door laten gaan. Je blijft dan je normale abonnementsgeld betalen. Uiteraard steun je ons hiermee enorm! Als beloning voor je loyaliteit krijg je 3 maanden gratis YANGA sportwater bij heropening (bovenop de bestaande compensatie).

Jouw keuze kun je aan ons doorgeven via het contactformulier op onze website. Let op: alleen bij pauzering vul je het contactformulier in. Als we geen bericht ontvangen, blijft het abonnement doorlopen. We danken je dan voor onze steun en passen de geboden korting toe.

Graag vragen we je voor vrijdag 22 januari te reageren als je jouw abonnement wilt pauzeren. Mocht dit anders lopen, dan kan dit ook vermeld worden via het contactformulier. Graag uiterlijk 31-1-201.

Tot die tijd
Ondertussen hebben we de website weer omgetoverd tot een digitaal sportcentrum. Video’s van onze groepslessen met bekende instructeurs, algemene & persoonlijke trainingsschema’s op maat, speciale workout video’s, persoonlijke hardloopschema’s op maat en je kunt voeding- en sportadvies opvragen bij onze experts. Uiteraard zonder extra kosten.
Bekijk alle thuissport mogelijkheden.

Licht aan het einde van de tunnel
Zoals Mark Rutte en Hugo de Jonge dinsdagavond tijdens de persconferentie zeiden: ”Het einde is in zicht”. Door een goede samenwerking komen we uit dit gezamenlijke mondiale probleem. Laten we met z’n allen nog even doorbijten zodat we straks weer mogen genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Your Personal All-In Gym
Doe voorzichtig en zorg goed voor jezelf en elkaar. De deuren van onze clubs zijn misschien gesloten, maar ons hele team blijft voor jullie klaarstaan. We zien jullie graag 10 februari weer in onze veilige sportscholen.

Tot snel.

Met sportieve groet,

Het ProFit Gym team

E-mail 21 december

Zorg goed voor jezelf en elkaar
Zoals bij iedereen bekend, heeft het kabinet besloten dat de sportscholen t/m 19 januari gesloten blijven. Het coronavirus blijft hard om zich heen slaan. Zorg in deze tijden goed voor jezelf en elkaar.

2020… Een vreemd jaar
Inmiddels zijn we in 2020 bijna 5 maanden verplicht dicht geweest. Dit heeft veel consequenties gehad, zowel voor jullie als ons. We willen iedereen bedanken voor de vele positieve berichten. Laten we het positief bekijken. Met de feestdagen zijn we normaliter allemaal net iets minder bezig met fitness en zijn onze clubs standaard een aantal dagen gesloten. Zoals het nu lijkt, kun je in het nieuwe jaar al na 2,5 week van start met je goede voornemens. 2021 gaat iedereen veel goeds brengen.

Compensatie
Om jullie tegemoet te komen voor de paar weken die we gesloten zijn, hebben we een mooi compensatiepakket samengesteld.
* Iedereen krijgt van zijn/haar club een speciale voucher. Hiermee krijg je mooie kortingen bij 4 tot 5 lokale (kleding)winkels of restaurants. Meer informatie ontvangen jullie snel.
* YANGA sportwater is tot eind februari 2021 gratis.
* 2x gratis onder de zonnebank. Dit is geldig t/m april 2021.
* Iedereen mag in maart gratis een maand lang een sportmaatje meenemen. Inschrijving gaat weer via de website.
* 30 dagen gratis LES MILLS voor thuis.

Tot die tijd
Ondertussen hebben we de website weer omgetoverd tot een digitaal sportcentrum. Video’s van onze
groepslessen met bekende instructeurs, algemene & persoonlijke trainingsschema’s op maat, speciale workout video’s, persoonlijke hardloopschema’s op maat en je kunt voeding- en sportadvies opvragen bij onze experts. Uiteraard gewoon binnen je huidige abonnement en zonder extra kosten.
Bekijk alle thuissport mogelijkheden.

Na heropening
Op 20 januari zien we je graag weer terug in onze clubs. Je kunt dan weer sporten in een veilige omgeving zoals je van ons gewend bent. Hieronder een lijst van wat je bij heropening mag verwachten:
* Een persoonlijk trainingsschema op maat laten maken door onze professionals.
* 1,5 uur lang trainen met een personal coach.
* Meer dan 30 groepslessen met onze bekende instructeurs.
* Wekelijkse meting van je voortgang.

Meer vragen?
Als je nog meer vragen hebt, verwijzen we je graag naar onze veelgestelde vragen pagina op de website. Deze pagina houden we up-to-date! Daarnaast blijven onze clubs bereikbaar.
Bekijk veelgestelde vragen.

Your Personal All-In Gym
We wensen iedereen fijne feestdagen en een goed nieuwjaar toe. Doe voorzichtig en zorg goed voor jezelf en elkaar.

Tot snel in de sportschool!

Met sportieve groet,

Het ProFit Gym team

Do you want all-in fitness?
All-in fitness?