Corona

We hebben voor iedereen die lid bij ons was tijdens het coronavirus een mooi compensatiepakket opgesteld. Daarnaast zijn er tijdens het coronavirus veel berichtgevingen naar buiten gegaan. Om verwarring bij onze leden te voorkomen, hebben we hier een overzicht gemaakt.

Compensatie

Sommigen van jullie zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar jullie worden allemaal zeer gewaardeerd. De steun en het vertrouwen in onze organisatie zal er mede voor zorgen dat wij jullie zowel tijdens als na alle hectiek de kwaliteit kunnen bieden die jullie van ons gewend zijn.

Wij hebben als team besloten dat wij jullie als dank voor jullie vertrouwen een passende compensatie aan willen bieden. Het is namelijk niet anders dan passend bij ProFit Gym dat wij naast de al geboden vervangende service een mooie oplossing presenteren en daarom hebben we een gaaf pakket samengesteld welke bij opening direct bruikbaar is.

EEN MAAND GRATIS YANGA

In de hele maand juli kun je gratis onbeperkt Yanga tappen. Lekker verfrissend en houdt je vochtbalans op peil!

Als je een Yanga arrangement hebt, dan wordt het in juli niet afgeschreven.

EEN MAAND GRATIS VOOR JE SPORTMAATJE

Iedereen mag een maand lang gratis een sportmaatje meenemen naar de club om gezellig samen te sporten. Deze actie is geldig t/m 31 oktober.

VIJF KEER GRATIS ONDER DE ZONNEBANK

Daarnaast krijg je ook een strippenkaart om heerlijk 5 keer gratis te ontspannen onder de zonnebank. Het ontspant je spieren en bevordert je bloedsomloop.

Deze strippen zijn 1 jaar geldig (14 min. per keer) en je mag ze aan iemand anders geven.

Heb je een zonnebank arrangement, dan word deze komende maand niet afgeschreven.

Communicatiearchief

De allereerste e-mail m.b.t. het coronavirus kun je hier terugvinden.

Op 22 april hebben we via onze social media pagina laten weten dat de clubs nog gesloten moeten blijven tot minimaal 20 mei. Om die reden hebben we ervoor gekozen om alle abonnementen te bevriezen. Op 6 mei hebben we dit nog eens laten weten.

Omdat we onze sporters zoveel mogelijk willen faciliteren om fit te blijven, hebben we buitensporten geïntroduceerd. Dit hebben we zowel via social media (en hier) als via de e-mail laten weten. Doordat er heel wat aanpassingen zijn gedaan en er maar voor maximaal 10 personen plek is per les is het niet de ProFit Gym die jullie gewend zijn. Hierom vinden we het ook niet eerlijk dat jullie het volle abonnementsgeld zouden moeten betalen. Om deze reden hebben we besloten dat we met een aangepast tarief komen: 12,50 per maand. We brengen 7,66 in rekening voor de maand mei en 12,50 voor de maand juni. Vanaf 1 juli gaan de normale abonnementen weer lopen.

Op 30 juni (dag voor heropening!) hebben we een e-mail gestuurd naar al onze leden. Hierin staat informatie over de heropening en vindt je antwoorden terug op veelgestelde vragen. De e-mail kun je hier terugvinden.

Do you want all-in fitness?
All-in fitness?