Group lesson
Live

Pilates

Balance  |  Mobility  |  Vitality

Voor betere stabiliteit, meer spierkracht en een sterkere core!

Intensity
Strength
Endurance
Mobility
Flexibility
Pilates is een trainingsmethode met veel grondoefeningen voor billen, buik en rug. Het versterken van je ‘powerhouse’ staat hierbij voorop! Armen en benen worden niet vergeten: totale lichaamsbeheersing in een stabiele, sterke houding is dé kracht.

Pilates in Assen, Dalfsen, Hardenberg, Ommen en Zwolle

Pilates is een goede work-out voor het hele lichaam, maar de focus ligt vooral op de ‘core’. Billen, buik en rug zijn de spiergroepen die hiermee worden getraind. Een sterke core zorgt voor minder kans op blessures omdat je deze spiergroepen veel gebruikt tijdens het sporten/fitnessen. Pilates zorgt voor een beter lichaamsbewustzijn, balans, coördinatie, kracht en lenigheid. De vaardigheden die je leert met Pilates kun je toepassen op (bijna) elke training.

Bij ProFit Gym kun je de groepsles Pilates volgen in de volgende sportscholen: Assen (Kloosterveen), Dalfsen, Hardenberg, Ommen en Zwolle (Dieze – Stadshagen – Zuid). Als je al lid bent bij ProFit Gym kun je gewoon meedoen aan een van de groepslessen! Onze instructeurs zorgen dat je de oefeningen juist uitvoert. Dat traint wel zo fijn!

Ga naar het lesrooster, selecteer een sportschool en kijk wanneer de volgende les Pilates ingepland staat!

Available in the gyms:

Do you want all-in fitness?
All-in fitness?