Target group

Fitblijvers

Je wilt aan je gezondheid werken en fit blijven. De reden? Om leuke dingen te doen met je (klein)kinderen, een mooie reis te maken of gewoon om fysiek & mentaal jong te blijven. Wat je motivatie ook is, wij helpen jou om je doel te bereiken. Lees hieronder hoe we dat doen.

Fit zijn én blijven is belangrijk voor iedereen. Daarom beginnen we bij ProFit Gym met een intakegesprek. Je plant een afspraak in onze sportschool met één van onze fitnessinstructeurs. Hierbij wordt onder andere gekeken naar bloeddruk, vetpercentage en conditie. Zo weet je zeker waar je staat en heb je grip op je gezondheid. Daarnaast kun je ook nog een gratis eerste consult inplannen met een fysiotherapeut!

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, staat het opstellen van een doel centraal. Wat wil je bereiken? Wij helpen je graag met het behalen van dat doel. ProFit Gym biedt alle onderdelen die nodig zijn dit te bereiken, bijvoorbeeld met een meting elke 4 tot 6 weken. Voor elk doel een andere aanpak. Kijk hieronder wat we jou kunnen bieden.

Hieronder vind je een selectie van ons all-in aanbod, speciaal voor jullie samengesteld. Uiteraard ben je niet aan onderstaande selectie gebonden en kun je gewoon alle groepslessen volgen en faciliteiten gebruiken.

Jouw voordelen

  • Gratis eerste consult met fysiotherapeut
  • Professionele begeleiding 
  • Elke 2 weken mogelijkheid contactmoment
  • Persoonlijke intake
  • Persoonlijke trainingsschema’s
  • Meer dan 35 live groepslessen met coach 
  • Elke 4-6 weken een meting 
  • Geen piek- of daluren 

Wil je meer informatie over onze all-in propositie?

Highlighted facilities

Wekelijkse metingen met een coach
Wekelijks een uitgebreide meting om je vorderingen te volgen.
Gratis fysiotherapie inloopspreekuur
We vinden dat deskundig advies en behandeling bij verantwoord sporten horen. We werken daarom samen met gerenommeerde fysiotherapeuten in de regio.
Read more
Inclusief gratis intake
Begin je lidmaatschap goed met de persoonlijke intake, waarbij we op basis van jouw wensen en eventuele blessures adviseren in work-outs, groepslessen en trainingsschema’s.
Inclusief professionele begeleiding
Wij hebben altijd meerdere coaches op de fitnessvloer om jouw professioneel te begeleiden. Zo haal jij het maximale uit je work-outs en voorkom je blessures.
Persoonlijke trainingsschema's
Ontvang elke 4-6 weken een nieuw schema van één van onze coaches op basis van jouw voortgang en doelen.
Read more
Meer dan 30 livegroepslessen
Van cardio tot zware krachtlessen en altijd live met een professionele trainer, gewoon binnen je abonnement. Voor iedereen wel een les!
Read more

Selected group lessons

Do you want all-in fitness?
All-in fitness?