Persoonlijke metingen

De beste motivatie in de sportschool is resultaat. Daarom maken wij het gemakkelijk om je voortgang te volgen. Inzicht krijgen in je voortgang doe je heel gemakkelijk via de ProFit Gym app. Je coach helpt je graag op weg.

Voortgang volgen in onze gratis app

We hebben onze eigen applicatie laten ontwikkelen waarmee je gemakkelijk inzicht krijgt in je voortgang. Je kunt wekelijks een meting inplannen met jouw coach. Vervolgens zijn de resultaten zichtbaar in de ProFit Gym app.

Sporter aan het woord

Ik gebruik de wekelijkse metingen om mijn voortgang te volgen. Dit helpt enorm bij het beoefenen van mijn grootste hobby: wielrennen.
Adry Huybrechts

Fitness met de ProFit Gym zekerheden!

  • Zeer gemotiveerd team van fitness coaches. 
  • Fitness zo vaak als nodig 1,5 uur met je eigen coach in de sportschool, te reserveren via je ProFit Gym App. 
  • Wekelijks een uitgebreide meting, te volgen in je ProFit Gym App. 
  • Elke 4 weken een nieuw persoonlijk trainingsschema voor de perfecte workout. 
  • Heel veel verschillende live groepslessen & virtuele groepslessen voor de minder drukke uurtjes. Voor iedereen wel een les! 
  • Onze sportscholen zijn bijna altijd open met onze ruime openingstijden. 
  • All-in sporten! Dus geen extra kosten. 

Plan zelf je afspraak met jouw coach

Als je een wekelijkse meting wilt inplannen met jouw coach, kun je direct een afspraak inschieten in de agenda via de gratis ProFit Gym app. Je kunt dan gelijk een nieuw trainingsschema laten opstellen!

Coach aan het woord

Het kost ongeveer 5 minuutjes om de wekelijkse meting te doen. Vervolgens wordt alle informatie doorgestuurd naar de app. Zo kun je per week je voortgang volgen.
Koen van Vuren
Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?