Ontvangst

Welkom bij ProFit Gym! Leuk dat je bij ons komt sporten. In onze sportscholen vind je alle tools die je nodig hebt om optimaal aan je fitheid en sportdoelen te werken. Als je lid bent geworden, kun je jouw ledenpas ophalen bij de balie van de club.

Persoonlijke ontvangst door jouw coach

Nadat je jouw ledenpas hebt opgehaald bij de club, krijg je een rondleiding door jouw coach. Hij of zij laat o.a. zien waar de cardio- en krachtapparaten staan, de ruime groepsleszalen, kleedkamers en kluisjes. Jouw coach neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden.

Sporter aan het woord

Tijdens mijn eerste bezoek aan ProFit Gym werd ik aangenaam verrast door de vriendelijke toon van de coaches. Mijn eerste bezoek aan een sportschool ooit heb ik als zeer prettig ervaren. Mijn coach nam alle tijd om alle facetten van de club te laten zien.
Violetta Koggel

Fitness met de ProFit Gym zekerheden!

  • Zeer gemotiveerd team van fitness coaches. 
  • Fitness zo vaak als nodig 1,5 uur met je eigen coach in de sportschool, te reserveren via je ProFit Gym App. 
  • Wekelijks een uitgebreide meting, te volgen in je ProFit Gym App. 
  • Elke 4 weken een nieuw persoonlijk trainingsschema voor de perfecte workout. 
  • Heel veel verschillende live groepslessen & virtuele groepslessen voor de minder drukke uurtjes. Voor iedereen wel een les! 
  • Onze sportscholen zijn bijna altijd open met onze ruime openingstijden. 
  • All-in sporten! Dus geen extra kosten. 

Al bekend bij ProFit Gym?

Welkom terug! Goed je weer te zien in onze club. Als je al bekend bent met onze sportscholen en all-in propositie, kun je gelijk beginnen met sporten. Ook als je een ervaren sporter bent geweest bij een andere club, kun je meteen van start. Heb je nog vragen? Dan staan onze coaches altijd voor je klaar.

Coach aan het woord

Tijdens je eerste bezoek aan onze clubs, staat er altijd een coach voor je klaar. Ons doel is om jouw sportschoolbezoek zo aangenaam als mogelijk te maken, vanaf het eerste contactmoment. 
Jos Gruppen
Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?