Sporten

Bij ProFit Gym willen we dat onze sporters op een professionele manier kunnen fitnessen. Het maakt niet uit of je een beginner, die-hard, groepslesser of buiten sporter bent. Wij zorgen dat iedereen een optimale work-out kan hebben.

Voor iedereen de perfecte work-out

Door de uitgebreide sportmogelijkheden in onze clubs kan iedereen volledig zijn of haar gang gaan. De sportscholen beschikken over ruime fitnessvloeren en groepsleszalen, alles uitgerust met moderne fitnessapparatuur en -attributen.

Sporter aan het woord

Door de ruime openingstijden kan ik het fitnessen perfect combineren met mijn studie en werk. De sportscholen van ProFit Gym zijn stukken beter uitgerust dan veel andere gyms waar ik heb gesport. Ik hoef nooit lang te wachten voor een oefening.
Bonita Ruizenaar

Fitness met de ProFit Gym zekerheden!

  • Zeer gemotiveerd team van fitness coaches. 
  • Fitness zo vaak als nodig 1,5 uur met je eigen coach in de sportschool, te reserveren via je ProFit Gym App. 
  • Wekelijks een uitgebreide meting, te volgen in je ProFit Gym App. 
  • Elke 4 weken een nieuw persoonlijk trainingsschema voor de perfecte workout. 
  • Heel veel verschillende live groepslessen & virtuele groepslessen voor de minder drukke uurtjes. Voor iedereen wel een les! 
  • Onze sportscholen zijn bijna altijd open met onze ruime openingstijden. 
  • All-in sporten! Dus geen extra kosten. 

Fitnessen met moderne apparaten en materialen

Naast alle sportapparatuur, vind je in onze clubs ook ruime kleedkamers inclusief douches, kluisjes en een koffiecorner. Natuurlijk is er ook gratis WiFi zodat je altijd toegang hebt tot muziek, metingen en trainingsschema’s.

Coach aan het woord

Regelmatig worden onze materialen in de clubs nieuwe gewichten, apparaten en bijvoorbeeld spinningfietsen. De clubs krijgen hierdoor een moderne en luxe uitstraling. Zelf sport ik er ook met enorm veel plezier!
Egberdien Heideman
Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?