Ah-oh

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

MENU

De ervaring van Marloes

“Ik ben gaan sportvasten, omdat ik voor mijn gevoel stil stond. Ik ben doormiddel van Afvallen 12 weken met succes afgevallen. Alleen ik kwam op een punt dat ik zowel lichamelijk als mentaal bleef steken.

Mijn vetpercentage en gewicht bleven hetzelfde en ik voelde mij minder energiek, moe en uit balans. Ik ben de uitdaging aangegaan en ben gaan sportvasten om zowel lichamelijk als mentaal weer in balans te komen en om mijn lichaam daarbij op te schonen en te resetten na alle positieve veranderingen.

Het was een rollercoaster van gevoelens en emoties. Daarbij werd ik mij bewust van mijn eetpatroon en leefstijl. Door het sporten kreeg ik letterlijk de kracht om door te gaan en vol te houden, mijn grenzen te verleggen en tot het uiterste te gaan. Wat maakte dat ik mij hierdoor fit en lekker ging voelen.

Mijn lichaam kwam letterlijk in beweging. Met name mijn buikomvang werd aanzienlijk minder. En het resultaat is, nu anderhalf maand later, nog steeds! Wat maakt dat het zeker een aanrader is! Ik voel mij weer compleet en de energie stroomt weer door mijn lichaam. Heb het niet meer koud, en voel mij fit en energiek. Het is een proces waarbij body en mind bij elkaar komen. Dat heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben!

Dit alles maakt dat ik erg tevreden ben met het resultaat!”

 

Ook sportvasten?

Lees hier meer over het programma, wat je kunt verwachten en om je aan te melden.

 

Startmeting

Gewicht: 66,4 kg

Buikomvang: 81 cm

 

Eindmeting

Gewicht: 61,9 kg

Buikomvang: 75 cm

 

Resultaat

4,5 kg afgevallen en 6 cm buikomvang kwijt!