Sporten via Zoom

Wij zorgen dat jij blijft sporten en daarom organiseren we sportlessen via Zoom. Volg jouw favoriete groepsles gegeven door een van onze bekende coaches. Over het algemeen zijn alle lessen zonder materiaal. Een flesje water en een handdoek is wel een goed idee!

Eenvoudig blijven sporten via Zoom

Nu de sportscholen wederom gesloten zijn, doen we er alles aan om te zorgen dat iedereen kan blijven sporten. Daarom kunnen al onze leden bij ons voortaan heel eenvoudig groepslessen volgen via Zoom. Onze coaches staan klaar om jullie op deze manier uit te dagen en te motiveren. We hebben een rooster opgesteld met diverse groepslessen!

Bekijk rooster

Hoe kan ik een groepsles via Zoom volgen?

Het is in het begin misschien wat onwennig, maar eigenlijk werkt het heel fijn. We raden iedereen, die normaal ook fanatiek meedoet met onze groepslessen, aan om het zeker een keer te proberen. Meedoen is heel eenvoudig! Hieronder staat een rooster waarin je kunt aflezen wanneer welke les wordt gegeven. Ook staat daar een Zoom ID nummer en wachtwoord bij. Deze heb je beide nodig om een les te kunnen volgen. Uiteraard kun je meedoen via een telefoonscherm, maar we raden aan om een zo groot mogelijk scherm te pakken.

Om mee te doen met een les via Zoom, volg dan onderstaande stappen:

  1. Ga naar Zoom. Als je via een telefoon mee wilt doen, heb je de app van Zoom nodig. Deze kun je eenvoudig via de Google Play Store of de App Store downloaden.
  2. Klik in de menubalk op ”Join a meeting” of klik hier.
  3. Voer het Zoom ID nummer in van de les die jij wilt volgen. Zorg dat je er op tijd bij bent!
  4. Klik op ‘Join’.
  5. Voer het corresponderende wachtwoord in.
  6. Klik op ‘Join’.
  7. Connect naar audio (via internet).

Bekijk het rooster om te sporten via Zoom

We hebben een divers aanbod aan groepslessen die worden gegeven via Zoom. Van BBB tot BodyBalance en van Strong Nation tot een speciale kerst editie van Zumba! Kortom: voor ieder wat wils. Bekijk via onderstaande knop het rooster! Deze houden we per week up-to-date.

Bekijk rooster
Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?