ProFit Gym Vlaardingen Sportschool Headerimage

Gym Vlaardingen

4.5
132 reviews.
Onbeperkt fitness & groepslessen
Ruime gym met high-end materialen
Persoonlijke coach

Schrijf je nu in en maak gebruik van onze actie

Sport tot 2 maanden gratis én ontvang 50% korting op het inschrijfgeld.

Nieuwe materialen

Deze club krijgt binnenkort een update! Nieuwe materialen van Life Fitness en Hammer Strength zodat jouw training nog effectiever wordt.

Kies jouw all-in abonnement

Altijd in alle abonnementen inbegrepen:
Onbeperkt fitness
Onbeperkt groepslessen
Veel soorten live groepslessen met coach
Toegang tot al onze moderne clubs
Een persoonlijk toegewezen coach
Trainingsschema’s op maat
Unieke ProFit Gym app
Plan in 5 seconden een afspraak met jouw coach
Gratis persoonlijke intake
Virtuele lessen
Persoonlijke fitness begeleiding
Meet elke maand je voortgang
Sportschool Vlaardingen Squatrek
Sportschool Vlaardingen Kracht
Sportschool Vlaardingen Groepsles

Sporter aan het woord

Faciliteit Kleedkamers
Ik train hier al jaren met heel veel plezier. Professionele apparatuur. In de gym hangt er een goede sportvibe met vriendelijke en sportieve mensen. Hele grote ruimte om te sporten en voor iedereen wat wils. Het personeel is behulpzaam en staat altijd klaar voor een praatje. Veel lof voor het management en het hele team in Vlaardingen.
Frank G.

Opening hours Gym Vlaardingen

Maandag t/m donderdag
07:00 - 23:00
Vrijdag
07:00 - 22:00
Zaterdag & zondag
08:00 - 17:00

De perfecte gym voor iedereen

Welkom bij ProFit Gym Vlaardingen, onze sportschool gelegen in het centrum van Vlaardingen. De sportschool is goed bereikbaar vanuit verschillende wijken in Vlaardingen, namelijk: Vopwijk, Oostwijk, Indische Buurt, Westwijk, Vergulde Hand, Vlaardinger Ambacht, Havengebied en het Centrum. Iedereen kan hier terecht om te fitnessen; van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Onze sportschool Vlaardingen beschikt over de nieuwste fitnessapparatuur, een ruim groepslessenaanbod en alle andere faciliteiten die ProFit Gym aanbiedt. Goed bereikbaar per fiets en auto, voorzien van voldoende parkeergelegenheid. Kom langs en neem een kijkje of word gelijk online lid!

Sporten in Vlaardingen

Zoek je een sportschool bij jou in de buurt? Kom werken aan je fitnessdoelen en gezondheid bij ProFit Gym in Vlaardingen. Onze moderne clubs bieden alle faciliteiten aan die jij nodig hebt. Denk hierbij aan groepslessen, moderne apparatuur & materialen en coaches die je helpen om jouw doelen te halen en alles uit je training te halen. Kom sporten bij dé personal & all-in sportschool van Vlaardingen! Met jouw lidmaatschap ben je welkom in al onze vestigingen. Zo kun je sporten bij jouw club om de hoek, maar ook als je op bezoek gaat bij vrienden, familie of kennissen in een andere stad!

Contact

Wil je contact met onze sportschool Vlaardingen? Dat kan telefonisch of via e-mail. Je kunt ook altijd binnenlopen in de club!

✉️ E-mail

📞 085 049 3253

Do you want all-in fitness?
All-in fitness?