Personal Training

Binnen onze all-in abonnementen en arrangementen van ProFit Gym krijg je al veel persoonlijke aandacht, maar wil jij aan de slag met een Personal Trainer? Dat kan! En het is nog betaalbaar ook.

Wat doet mijn Personal Trainer?

Jouw personal trainer begeleidt jou tijdens het hele traject om het beste uit jezelf te halen.

Training

Bewegen is goed voor je, maar simpelweg bewegen brengt je niet altijd dichter bij je doelen. Met een Personal Trainer train je resultaatgericht binnen je eigen grenzen. Zodat je snel progressie boekt, in plaats van maanden of soms jaren te trainen zonder resultaat.

Voeding

Of jij nu wil afvallen, spiermassa wilt aankomen of gezonder wil worden: voeding speelt een grote rol. Onze voedingsadviezen zijn persoonlijk, maar vooral praktisch. We geven tips en adviezen die je wél kunt volhouden. Zodat jij je doel niet alleen behaalt, maar ook behoudt.

Motivatie

Jouw resultaten zijn niet afhankelijk van wat je vandaag doet. Je doel(en) bereik én behoud jij door de juiste gewoontes aan te leren. Voor het creëren van nieuwe gewoontes heb je motivatie nodig. De trainers van Mijn personal trainer geven jou praktische en mentale steun, zodat jij het beter kunt volhouden.

Kosten Personal Training

Het maakt niet uit of jij alleen, met je vriend of vriendin of zelfs met een groepje (max. 4) komt. Het uurtarief van € 25,- blijft hetzelfde!

Hierdoor maken wij personal training voor iedereen en voor ieder budget mogelijk. De trainers gaan met jou aan jouw doel werken. Hiervoor vragen wij jouw volledige commitment. Omdat het aanpassen van het lichaam ongeacht het doel, enige tijd duurt, vragen wij jou om minimaal 3 maanden met ons aan jouw doel te werken.

Aanmelden voor Personal Training

Ben je geïnteresseerd om met een Personal Trainer aan de slag te gaan? Dan kun je dit aangeven bij je inschrijving en bespreken we jouw wensen tijdens een vrijblijvende intake.

Heb je al een lidmaatschap bij ProFit Gym? Kom dan naar de balie in de sportschool voor een eerste adviesgesprek.

 

Personal Training wordt in samenwerking met Mijn Personal Trainer aangeboden.

Do you want all-in fitness?
All-in fitness?