Gym Hardenberg

Welkom bij ProFit Gym Hardenberg, onze sportschool gelegen in het centrum van Hardenberg. De sportschool is goed bereikbaar vanuit verschillende wijken in Hardenberg, namelijk: Baalder, Baalderveld, Marslanden, Heemse & Oost/West-Heemsermars, Norden, Het Hazenbosch, De Nieuwe Haven en het Centrum. Iedereen kan hier terecht om te fitnessen; van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Onze sportschool Hardenberg beschikt over moderne fitnessapparatuur, een ruim groepslessenaanbod en alle andere faciliteiten die ProFit Gym aanbiedt. Goed bereikbaar per fiets en auto, voorzien van voldoende parkeergelegenheid. Kom langs en neem een kijkje of wordt gelijk online lid!

Kom nu sporten bij de all-in sportschool in Hardenberg met persoonlijke service, heel veel faciliteiten en een ruim aanbod aan groepslessen!

Sport 2 maanden gratis én ontvang 50% korting op het inschrijfgeld.

Information

Middenpad 6
7772 BW, Hardenberg
4.8
12 reviews.

Opening hours Gym Hardenberg

Maandag t/m vrijdag
07:00 - 23:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
09:00 - 16:00

We are currently closed.


See other opening hours

Bodytrend Hardenberg gaat verder als ProFit Gym

Per 1 december neemt ProFit Gym het stokje over van Bodytrend. Lees meer over alle veranderingen en voordelen.

Wat verandert er voor mij?

Waarom onze sportschool Hardenberg?

 • Gelegen in het centrum van Hardenberg
 • Zeer goed bereikbaar met auto & fiets
 • Riante spinning studio
 • Zeer ruime en moderne groepsleszalen
 • Modernste fitnessapparatuur (incl. BootyBuilder!)
 • Altijd een persoonlijke aanpak vanuit onze trainers
 • Vanaf 5,25 p/w zonder extra kosten
 • Tot 2 maanden gratis sporten
 • Onbeperkt fitness & groepslessen

Fitness in Hardenberg met de ProFit Gym zekerheden!

  • Zeer gemotiveerd team van fitness coaches.
  • Fitness zo vaak als nodig 1,5 uur met je eigen coach in de sportschool, te reserveren via je ProFit Gym App.
  • Wekelijks een uitgebreide meting, te volgen in je ProFit Gym App.
  • Elke 4 weken een nieuw persoonlijk trainingsschema voor de perfecte workout.
  • Heel veel verschillende live groepslessen & virtuele groepslessen voor de minder drukke uurtjes. Voor iedereen wel een les!
  • Onze sportscholen zijn bijna altijd open met onze ruime openingstijden.
  • All-in sporten! Dus geen extra kosten.

All-in fitness Hardenberg

In onze sportschool Hardenberg kun je alle kanten op met jouw fitnessroutine. Dit sportcentrum heeft een ruim aanbod in groepslessen, de nieuwste fitnessapparatuur en alle andere faciliteiten die je van ProFit Gym mag verwachten. Het maakt niet uit hoe jouw workout eruit ziet, in onze sportschool haal je het maximale uit jezelf.

De sportschool is goed bereikbaar vanuit de wijken Centrum, Baalder, Baalderveld, Marslanden, Heemse & Oost/West-Heemsermars, Norden, Het Hazenbosch en De Nieuwe Haven. Met jouw lidmaatschap kun je terecht in al onze clubs! Je bent dus niet gebonden aan onze sportschool Hardenberg. Waar wacht je nog op?

Recensie sportschool Hardenberg

Prima sportschool, voor het gemiddelde budget. Veel jongelui, maar ook wel andere leeftijden. Ik kom meestal ‘s ochtends, dan is het rustig met 10-20 mensen. Wel lekker, mooie grote koffietafel om na het sporten nog even te zitten en een praatje te maken.
Verder is alles aanwezig voor een goede fitness-workout. En lekker centraal gelegen, midden in het centrum van Hardenberg!” Michiel H.

PERSONAL TRAINERS

Pascalle Doff
Mijn naam is Pascalle! Ik ben Personal Trainer én Medisch Personal Trainer. Met mijn kennis, enthousiasme en motiverende vermogen zorgen we er samen voor dat jouw doelen gehaald worden. Het is mijn passie om jou fit en zelfverzekerd door het leven te laten gaan. Wil je meer weten? Stuur mij gerust een berichtje via WhatsApp: 0641230750.
René Wiersma
Mijn naam is René van Personal Training Hardenberg. Ik help je graag om de fitste, sterkste en beste versie van jezelf te worden. Dit doe ik doormiddel van op maat gemaakte trainingsschema’s, voedingstips en door jou te motiveren het maximale eruit te halen tijdens de trainingen. Wil je meer informatie? Spreek me aan wanneer je me in de club ziet of neem contact met mij op per mail, via een bericht of telefonisch (0618118570).
Do you want all-in fitness?
All-in fitness?