Sportschool

Sportschool Hardenberg

Momenteel zijn we gesloten.

Sportschool Hardenberg

Vanwege het coronavirus is onze sportschool in Hardenberg helaas tijdelijk gesloten. Toch willen we onze sporters zo goed mogelijk faciliteren om thuis fit te blijven. Om die reden hebben we geregeld dat onze leden 60 dagen lang gratis gebruik kunnen maken van de virtuele lessen van LES MILLS. Daarnaast hebben we speciale thuis trainingsschema’s opgesteld en kun je een persoonlijk trainingsschema laten maken door onze fitnesscoach Tim.

Wordt nu lid van ProFit Gym en sport gratis tijdens het coronavirus. Bovendien betaal je nu geen inschrijfgeld en sport je ook nog eens tot 2 maanden gratis nadat de sportscholen weer zijn geopend.

Informatie

Middenpad 6
7772 BW, Hardenberg

0523 - 723 048
Kaart en route


4.8

Gebaseerd op 12 reviews.

Openingstijden Sportschool Hardenberg

In verband met het coronavirus zijn onze sportscholen t/m 6 april gesloten. Je kunt gebruik maken van onze thuis trainingsschema's!

Fitness in Hardenberg met de ProFit Gym zekerheden!

  • Zeer gemotiveerd team van fitness coaches.
  • Fitness zo vaak als nodig 1,5 uur met je eigen coach in de sportschool, te reserveren via je ProFit Gym App.
  • Wekelijks een uitgebreide meting, te volgen in je ProFit Gym App.
  • Elke 4 weken een nieuw persoonlijk trainingsschema voor de perfecte workout.
  • Heel veel en verschillende live groepslessen in alle sportscholen. Voor iedereen wel een les!
  • Onze sportscholen bijna altijd open met onze ruime openingstijden.
  • All-in sporten! Dus geen extra kosten.

In onze sportschool Hardenberg kun je alle kanten op met jouw fitnessroutine. Dit sportcentrum heeft een ruim aanbod in groepslessen, de nieuwste fitnessapparatuur en alle andere faciliteiten die je van ProFit Gym mag verwachten. Het maakt niet uit hoe jouw workout eruit ziet, in onze sportschool haal je het maximale uit jezelf.

De sportschool is goed bereikbaar vanuit de wijken Centrum, Baalder, Baalderveld, Marslanden, Heemse & Oost/West-Heemsermars, Norden, Het Hazenbosch en De Nieuwe Haven. Met jouw lidmaatschap kun je terecht in al onze clubs! Je bent dus niet gebonden aan onze sportschool Hardenberg. Waar wacht je nog op?

Recensie

Prima sportschool, voor het gemiddelde budget. Veel jongelui, maar ook wel andere leeftijden. Ik kom meestal ‘s ochtends, dan is het rustig met 10-20 mensen. Wel lekker, mooie grote koffietafel om na het sporten nog even te zitten en een praatje te maken.
Verder is alles aanwezig voor een goede fitness-workout. En lekker centraal gelegen, midden in het centrum van Hardenberg!” Michiel H.

Personal training in Hardenberg

ProFit Gym heeft een samenwerking met Jan Bel Personal Training. Hierdoor kun jij personal training krijgen in Hardenberg! Samen met jouw personal trainer zorg je ervoor dat jouw fitnessdoelstellingen behaald worden. Je wordt geholpen met training, voeding en motivatie. Heb je interesse in personal training? Dan kun je dit aangeven bij je inschrijving. Ben je al lid bij ProFit Gym? Kom dan langs de balie in de sportschool voor een eerste adviesgesprek.

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?