Sportschool

Sportschool Hardenberg

Momenteel zijn we gesloten.

Sportschool Hardenberg

Welkom bij ProFit Gym Hardenberg, onze sportschool gelegen in het centrum van Hardenberg. De sportschool is goed bereikbaar vanuit verschillende wijken in Hardenberg, namelijk: Baalder, Baalderveld, Marslanden, Heemse & Oost/West-Heemsermars, Norden, Het Hazenbosch, De Nieuwe Haven en het Centrum. Iedereen kan hier terecht om te fitnessen; van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Onze sportschool Hardenberg beschikt over moderne fitnessapparatuur, een ruim groepslessenaanbod en alle andere faciliteiten die ProFit Gym aanbiedt. Goed bereikbaar per fiets en auto, voorzien van voldoende parkeergelegenheid. Kom langs en neem een kijkje of wordt gelijk online lid!

Kom nu sporten bij de all-in sportschool in Hardenberg met persoonlijke service, heel veel faciliteiten en een ruim aanbod aan groepslessen!

Actie verlengd t/m 28 september. Sport 2 maanden gratis én 50% korting op het inschrijfgeld.

Informatie

Middenpad 6
7772 BW, Hardenberg

0523 - 723 048
Kaart en route


4.8

Gebaseerd op 12 reviews.

Openingstijden Sportschool Hardenberg

Maandag t/m vrijdag
07:00 uur - 23:00 uur
Zaterdag
09:00 uur - 16:00 uur
Zondag
09:00 uur - 16:00 uur

Momenteel zijn we gesloten.


Bekijk afwijkende openingstijden

Fitness in Hardenberg met de ProFit Gym zekerheden!

  • Zeer gemotiveerd team van fitness coaches.
  • Fitness zo vaak als nodig 1,5 uur met je eigen coach in de sportschool, te reserveren via je ProFit Gym App.
  • Wekelijks een uitgebreide meting, te volgen in je ProFit Gym App.
  • Elke 4 weken een nieuw persoonlijk trainingsschema voor de perfecte workout.
  • Heel veel verschillende live groepslessen & virtuele groepslessen voor de minder drukke uurtjes. Voor iedereen wel een les!
  • Onze sportscholen bijna altijd open met onze ruime openingstijden.
  • All-in sporten! Dus geen extra kosten.

In onze sportschool Hardenberg kun je alle kanten op met jouw fitnessroutine. Dit sportcentrum heeft een ruim aanbod in groepslessen, de nieuwste fitnessapparatuur en alle andere faciliteiten die je van ProFit Gym mag verwachten. Het maakt niet uit hoe jouw workout eruit ziet, in onze sportschool haal je het maximale uit jezelf.

De sportschool is goed bereikbaar vanuit de wijken Centrum, Baalder, Baalderveld, Marslanden, Heemse & Oost/West-Heemsermars, Norden, Het Hazenbosch en De Nieuwe Haven. Met jouw lidmaatschap kun je terecht in al onze clubs! Je bent dus niet gebonden aan onze sportschool Hardenberg. Waar wacht je nog op?

Recensie sportschool Hardenberg

Prima sportschool, voor het gemiddelde budget. Veel jongelui, maar ook wel andere leeftijden. Ik kom meestal ‘s ochtends, dan is het rustig met 10-20 mensen. Wel lekker, mooie grote koffietafel om na het sporten nog even te zitten en een praatje te maken.
Verder is alles aanwezig voor een goede fitness-workout. En lekker centraal gelegen, midden in het centrum van Hardenberg!” Michiel H.

Personal training in Hardenberg

ProFit Gym heeft een samenwerking met Jan Bel Personal Training. Hierdoor kun jij personal training krijgen in Hardenberg! Samen met jouw personal trainer zorg je ervoor dat jouw fitnessdoelstellingen behaald worden. Je wordt geholpen met training, voeding en motivatie. Heb je interesse in personal training? Dan kun je dit aangeven bij je inschrijving. Ben je al lid bij ProFit Gym? Kom dan langs de balie in de sportschool voor een eerste adviesgesprek.

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?