Sportschool Hardenberg Marslanden

Welkom bij ProFit Gym Hardenberg, onze nieuwste sportschool gelegen aan de rand van de woonwijk Marslanden. Iedereen kan hier terecht om te fitnessen; van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Onze sportschool Hardenberg beschikt over de nieuwste fitnessapparatuur, een ruim groepslessenaanbod, sauna’s, ricochet banen en alle andere faciliteiten die ProFit Gym aanbiedt. Goed bereikbaar per fiets en auto, voorzien van voldoende parkeergelegenheid. Kom langs en neem een kijkje of word gelijk online lid!

Nog 3 dagen! Tijdelijke actie t/m 28 november. Sport tot 2 maanden gratis én ontvang 50% korting op het inschrijfgeld.

Informatie

De Schans 7
7773 AA, Hardenberg
4.6
82 reviews.

Kies jouw all-in abonnement

Waarom onze sportschool Hardenberg?

Ruime gym
Veel verschillende trainingsruimte's met de nieuwste sportapparatuur.
Sauna en ricochet
Inclusief 2 sauna's en een ricochet baan! 
Meer dan 55 verschillende groepslessen
Voor ieder wat wils! Van BodyPump tot kickboksen.
Persoonlijke aanpak
Onze professionele coaches zijn er om jou te helpen.
Trainingsschema's op maat
Geheel kosteloos voor al onze leden, aangepast aan jouw sportdoelen.
Gratis parkeren
Voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand.
Onbeperkt fitness en groepslessen
En toegang tot al onze clubs! Tegen een vaste lage prijs.
Gratis ProFit Gym app
Onze all-in service neem je gewoon 24/7 mee in je broekzak.
Zonnebank
Werk na het sporten aan je kleurtje!

Sporter aan het woord

Dames Ontspannen Sporten Groepsles
Voor iedereen toegankelijk. Luisteren goed naar je wensen en motiveren je waar nodig. Gezellig kletsen voor of na de training zijn ze ook voor in! Tijdens de corona-periode hele goede alternatieven aangeboden tegen een lagere prijs, goede service!
Laura K.

Fitness in Hardenberg met de ProFit Gym zekerheden!

  • Van beginners tot gevorderden: wij zorgen dat jij blijft sporten.
  • Een persoonsgebonden coach die altijd kan helpen met trainen en/of vragen. Zo vaak als je wilt.
  • Persoonlijke trainingsschema's, metingen en professionele begeleiding.
  • Heel veel verschillende live groepslessen met coach (+ virtuele lessen).
  • Unieke ProFit Gym app: plan een afspraak met jouw coach, reserveer een groepsles, volg je resultaten en heb je trainingsschema 24/7 bij de hand.
  • Trainen met de high-end apparatuur en materialen van Hammer Strength en LifeFitness.
  • Bijna altijd open, onbeperkt sporten en 1 vaste all-in prijs.

Wij helpen je bij het opbouwen van een sportroutine

Je bent lid geworden en wilt gaan trainen in onze sportscholen. Om resultaat te behalen, is het opbouwen van een routine belangrijk. Wij helpen hierbij! Iedereen die bij ons sport krijgt een persoonlijke coach toegewezen. Zo heb je altijd een bekend gezicht waarmee je samen kunt sporten, vragen aan kunt stellen, een nieuw trainingsschema op maat kunt opstellen of een meting uit kan voeren. Allemaal zonder extra kosten. Heb je geen behoefte aan extra hulp vanuit onze coaches? Geen probleem! Je kunt gelijk gaan vlammen op de fitnessvloer.

ProFit Gym Sportscholen Klantreis 2022

Uitgelichte faciliteiten in de gym

Personal training
Wil jij aan de slag met een Personal Trainer? Dat kan! En het is nog betaalbaar ook. Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Alleen of met vrienden!
Lees meer
Inclusief gratis intake
Begin je lidmaatschap goed met de persoonlijke intake, waarbij we op basis van jouw wensen en eventuele blessures adviseren in work-outs, groepslessen en trainingsschema’s.
Inclusief professionele begeleiding
Wij hebben altijd meerdere coaches op de fitnessvloer om jouw professioneel te begeleiden. Zo haal jij het maximale uit je work-outs en voorkom je blessures.

Openingstijden Sportschool Hardenberg Marslanden

Maandag t/m vrijdag
07:00 - 23:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
09:00 - 16:00

Wat is het les- en fitnessaanbod?

 • Small group training 
 • Kickbokstraining
 • Virtuele lessen van Les Mills 
 • Veel cardiotoestellen 
 • Spinningfietsen van LifeFitness
 • Traditionele steekgewichten
 • Hammer Strength dumbbell zone (tot 50kg)
 • Powerlift area
 • ProFit Gym sprinttrack
 • Plateloaded trainingzone met nieuwste toestellen
 • Functionele vrije trainingsruimte
 • 12 kabelstations

Inclusief ricochet banen

Ricochet is in Nederland een steeds populairder wordende sport. Het plafond maakt deel uit van het speelveld en dat maakt het uniek. ProFit Gym Hardenberg beschikt over een ricochet baan waar je onbeperkt gebruik van kunt maken voor 2,50 per week! Reserveren is niet verplicht, maar zorg wel dat je je eigen spullen meeneemt (draag de juiste sportschoenen!). Materiaal lenen kan slechts eenmalig.

Lid worden

Kosteloos naar de sauna

ProFit Gym Hardenberg beschikt over unieke faciliteiten zoals 2 gescheiden sauna’s! De sportschool is dus niet alleen geschikt om te trainen, maar ook om tot rust te komen. Het stimuleert spierherstel, helpt het lichaam met het afvalstoffen af te scheiden, bevordert de nachtrust en kan bijdragen aan gewichtsverlies. Reserveren hoeft niet en het is helemaal gratis!

Lid worden

Personal trainers

Pascalle Doff
Mijn naam is Pascalle! Ik ben Personal Trainer én Medisch Personal Trainer. Met mijn kennis, enthousiasme en motiverende vermogen zorgen we er samen voor dat jouw doelen gehaald worden. Het is mijn passie om jou fit en zelfverzekerd door het leven te laten gaan. Wil je meer weten? Stuur mij gerust een mail: passiedoff@hotmail.com.
René Wiersma
Mijn naam is René van Personal Training Hardenberg. Ik help je graag om de fitste, sterkste en beste versie van jezelf te worden. Dit doe ik doormiddel van op maat gemaakte trainingsschema’s, voedingstips en door jou te motiveren het maximale eruit te halen tijdens de trainingen. Wil je meer informatie? Spreek me aan wanneer je me in de club ziet of neem contact met mij op per mail, via een bericht of telefonisch (0618118570).
Wouter Oostra

All-in fitness in sportschool Hardenberg

De sportschool is goed bereikbaar vanuit verschillende wijken in Hardenberg, namelijk: Baalder, Baalderveld, Marslanden, Heemse & Oost/West-Heemsermars, Norden, Het Hazenbosch, De Nieuwe Haven en het Centrum. Iedereen kan hier terecht om te fitnessen; van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Onze sportschool Hardenberg beschikt over moderne fitnessapparatuur, een ruim groepslessenaanbod, een sauna, ricochet en alle andere faciliteiten die ProFit Gym aanbiedt. Goed bereikbaar per fiets en auto, voorzien van voldoende parkeergelegenheid. Kom langs en neem een kijkje of wordt gelijk online lid!

De perfecte gym voor iedereen

In onze sportschool Hardenberg kun je alle kanten op met jouw fitnessroutine. Dit sportcentrum heeft een ruim aanbod in groepslessen, de nieuwste fitnessapparatuur en alle andere faciliteiten die je van ProFit Gym mag verwachten. Het maakt niet uit hoe jouw workout eruit ziet, in onze sportschool haal je het maximale uit jezelf.

De sportschool is goed bereikbaar vanuit de wijken Centrum, Baalder, Baalderveld, Marslanden, Heemse & Oost/West-Heemsermars, Norden, Het Hazenbosch en De Nieuwe Haven. Met jouw lidmaatschap kun je terecht in al onze clubs! Je bent dus niet gebonden aan onze sportschool Hardenberg. Waar wacht je nog op?

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?