Alle groepsles video's 

Blijf thuis lekker sporten met de leuke groepslessen van de bekende gezichten van ProFit Gym.

BODYBALANCE – PATRICIA

ZUMBA – NANDA

SH’BAM – GRIAN

SHAPE – NANDA

VITAAL EN FIT

Neem er een stoel bij en doe mee met deze fijne les van Evaline.

HIIT CARDIO

Even keihard sporten, samen met Nanda.

PILATES/YOGA MIX

Voor een moment van ontspanning in deze bijzondere tijd.

ZUMBA

Ook Nathalie is weer terug met een heerlijke Zumba les en neemt je mee naar warmere oorden!

CX BODYWORKS

Bij deze full body work-out maak je in een ideale situatie gebruik van een gewichtsschijf en een elastiek. Deze kun je vervangen door 1 item met een zwaarder, én 1 item met een wat lichter gewicht.

BBB

Nanda is terug met haar publiekstrekker!

TONE

TONE combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen.

ZUMBA SENTAO

Deze Zumbales is nét even iets anders. Je maakt tijdens de dans namelijk ook gebruik van een stoel zonder leuningen. Enthousiast geworden? Deze lessen zijn na heropening te volgen bij Wilma in ProFit Gym Stadshagen.

SPRINT

Wiebren neemt je mee naar het next level van spinning; SPRINT! Een HIIT-workout op moderne muziek welke je gegarandeerd tot het uiterste laat gaan.

BBB

Nanda laat je 35 minuten lang keihard werken tijdens deze BBB les.

BODYPUMP

Deze tweede duoles van Laura en Grian bevat wederom de optie om met sportmaterialen of met geïmproviseerde gewichten te werken! Hoe tof!

RPM

Lareina uit Zwolle Zuid kon niet wachten om deze RPM op te nemen en hoopt dat jullie er net zo van genieten als zij!

CORE XTREME

Een online les gefocust op je core. Grian staat klaar, gaan voor die sixpack!

BODYPUMP

Deze les van Laura en Grian bevat zowel de optie om met sportmaterialen als met geïmproviseerde gewichten te werken!

TONE – HIGH

Eveline tikt hier het HIGH IMPACT onderdeel van Tone aan. Nodig; enkel een matje of handdoek.

SH’BAM!

Ga los en volg deze leuke dansles met makkelijke stappen en goede muziek van Grian!

STEPS #2

Grian maakt van deze 30 minuten STEPS een knaller van een workout.
Deze les is in elkaar gezet met gebruikelijke materialen. Een goed alternatief voor de step is een afgeplakt of getekend vlak van 40×100 cm en een gewicht kan je zelf maken door een grote of kleine fles te vullen met zand of water.

ZUMBA

Willem en Wilma brengen de zon bij je in huis met deze ZUMBA sessie. Maak dus ruimte voor jezelf en wellicht danspartner want stilzitten zal niet lukken.
Met een special appearance van hun – voor sommige leden al bekende – dochter.

BODYBALANCE

Hoi ik ben Patricia en geef BodyBalance en Pilates in Assen. Deze BodyBalance les bevat voorbeelden en keuzes van oefeningen voor zwangere vrouwen. Voor vragen of extra oefeningen voor thuis kun je mailen naar ProFit Gym Assen en ik zal mijn best doen je hierbij te helpen!

TONE

Wil je fitter, sneller en sterker worden op hippe muziek? Eveline heeft een TONE workout voor je klaarstaan waarbij je naast een matje of handdoek geen materialen nodig hebt.

STEPS

Dag lieve leden, ik ben Anneloes! Ik geef al tien jaar groepsles en je kunt mij vinden bij ProFit Gym Zwolle Dieze. Ik heb een leuke STEP bedacht waarbij je geen materialen nodig hebt. Have fun en hopelijk tot heel snel ziens.

YOGA

Bij deze low impact les van Nanda worden lichaam en geest in balans gebracht.

ZUMBA

Mijn naam is Nathalie, en ik deel in Zwolle Zuid al vijf jaar mijn passie voor Zumba met de leden van ProFit Gym. Ik dans al vanaf mijn vijfde en geef al tien jaar groepslessen. Ik word blij en krijg energie van mijn deelnemers en daarom hoop ik jullie allen ook snel weer te zien!

VITAAL EN FIT

Ben je (tijdelijk) genoodzaakt om een stapje terug te doen, dan is deze les van Nanda dé oplossing. De intensiteit ligt een stuk lager, maar toch komen alle aspecten van conditietraining terug. De lessen zijn eenvoudig, je bepaalt zelf je tempo.

PILATES

Hallo! Ik ben Evaline. Een voor sommigen van jullie bekend gezicht uit Dalfsen, waar ik onderdeel ben van het clubteam en ook graag lesgeef. Bekijk hier een fijne Pilates workout voor betere stabiliteit, meer spierkracht en een sterkere core!


SH’BAM!

Hoi! Ik ben Bonita en geef Sh’Bam les bij ProFit Gym Hardenberg. Dit doe ik met alle plezier naast het lesgeven aan groepen 1 t/m 3 op een basisschool. Dansen is mijn passie en uitlaat. Ik hoop dat je net als ik onwijs zult genieten van deze dansles met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves!


BBB

Mijn naam is Nanda Houtman en ik geef al 15 jaar groepsles. Ook werk ik met veel plezier bij ProFit Gym Emmen. BBB is DE groepsles voor Benen, Billen en Buik. Doe je mee?

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?