Contact

Welkom terug! Onze sportscholen zijn geopend.

Corona

Wij van ProFit Gym zijn enorm blij met het compliment dat de fitnessbranche openblijft! De sportschool is en blijft een veilige plek om in deze tijden aan je fitheid te werken. Toch begrijpen we dat een deel van onze leden voorzorgsmaatregelen treft. Wij moedigen iedereen aan die op zijn of haar manier een steentje bijdraagt aan het onder controle krijgen van het coronavirus!

Opzegging van het abonnement is niet nodig. Je kunt het sport abonnement pauzeren en hervatten op het moment dat je weer wilt komen fitnessen. Geef dat in het contactformulier hieronder aan. Uiteraard blijft het kanaal ook beschikbaar voor andere vragen.

Nieuwe maatregelen persconferentie

Op 13 oktober heeft het kabinet wederom nieuwe landelijke maatregelen getroffen. Voor de fitnessbranche zijn er geen nieuwe maatregelen gekomen. Voor een overzicht van alle maatregelen hebben we een speciale pagina ingericht. Daar vind je alle informatie!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de pagina de meest gestelde vragen (FAQ). Hier vind je bijna altijd al het antwoord op jouw vraag. Heb je een vraag over de heropening van de sportscholen? Daarvoor hebben we een aparte pagina met meest gestelde vragen.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of heb je een opmerking of een goed idee waar wij iets mee moeten doen? Wij staan altijd voor je klaar. Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Wil je jouw abonnement stopzetten? Kom dan naar jouw vestiging om het uitschrijf formulier in te vullen (zie ook onze FAQ).

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?