Contact

Corona

Op dinsdag 12 januari heeft het kabinet de verlengde lockdown aangekondigd. Helaas blijven onze sportscholen nog gesloten. We hopen jullie allemaal snel weer te mogen verwelkomen. Achter de schermen zijn we inmiddels weer druk bezig om het thuissport aanbod uit te breiden. Wij streven ernaar om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn en te zorgen dat jullie kunnen blijven sporten. Uit de voorgaande maanden hebben we geleerd dat onze leden dit op een positieve manier ervaren. Het is niet nodig om je abonnement op te zeggen of te pauzeren. Bedankt voor jullie begrip.

We hopen dat dit de laatste lockdown is en we uiteindelijk snel vol goede moed kunnen beginnen. Alle goede voornemens en andere doelstellingen verschuiven we. Voor de paar weken die we gesloten zijn hebben we een mooi compensatiepakket opgesteld.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk dan eerst de pagina de meest gestelde vragen (FAQ). Hier vind je bijna altijd al het antwoord op jouw vraag. Heb je een vraag over de heropening van de sportscholen? Daarvoor hebben we een aparte pagina met meest gestelde vragen.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of heb je een opmerking of een goed idee waar wij iets mee moeten doen? Wij staan altijd voor je klaar. Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

We hebben inmiddels een breed aanbod aan thuissport mogelijkheden, voor elk wat wils. In deze lastige tijden zijn we achter de schermen druk bezig om een passend aanbod voor elke sporter te hebben. We houden jullie op de hoogte. Bedankt voor jullie begrip.

Wil je jouw abonnement stopzetten? Kom dan naar jouw vestiging om het uitschrijf formulier in te vullen (zie ook onze FAQ).

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?