Sportschool Groningen

Welkom bij ProFit Gym Groningen, onze nieuwe sportschool gelegen in het stadscentrum van Groningen. ProFit Gym Groningen is goed bereikbaar vanuit verschillende wijken in de stad, namelijk: Centrum/Binnenstad, Schildersbuurt, Laanhuizen, Grunobuurt, Herewegbuurt, Stadspark, Rivierenbuurt, Zeeheldenbuurt, Badstraten buurt en Peizerweg. Onze sportschool Groningen is geschikt voor iedereen. Van jong tot oud en van student tot werkende. De sportschool beschikt over de meest moderne fitnessapparatuur, verschillende groepslessen en alle andere faciliteiten die ProFit Gym aanbiedt. ProFit Gym Groningen is zeer goed bereikbaar per fiets of auto.

Tijdelijke actie t/m 3 oktober. Sport tot 2 maanden gratis én ontvang 50% korting op het inschrijfgeld.

Informatie

Eendrachtskade 2a
9726 CW, Groningen
5.0
3 reviews.

Kies jouw all-in abonnement

Waarom onze sportschool Groningen?

Gloednieuwe sportschool
Eind 2021 geopend en uitgerust met de nieuwste materialen.
Veel verschillende groepslessen
Voor ieder wat wils! Van yoga tot BodyPump. Gewoon binnen je abonnement.
Centraal gelegen
Onze club ligt in het centrum van Groningen.
Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand.
Persoonlijke aanpak
Onze professionele coaches zijn er om jou te helpen.
Trainingsschema's op maat
Geheel kosteloos voor al onze leden, aangepast aan jouw sportdoelen.
Onbeperkt fitness en groepslessen
En toegang tot al onze clubs! Tegen een vaste lage prijs.
Gratis ProFit Gym app
Onze all-in service neem je gewoon 24/7 mee in je broekzak.
Zonnebank
Werk na het sporten aan je kleurtje!

Inclusief groepslessen

Al sinds onze oprichting staan we bekend om onze live lessen. Met jouw abonnement kun je deelnemen aan alle groepslessen, zonder extra kosten. We hebben voor ieder wat wils. Bokszaktraining, Yoga, BodyPump en ga maar door. Onze professionele coaches zorgen dat je er alles uithaalt en je met een voldaan gevoel de groepsleszaal uitloopt.

Sporter aan het woord

Dames Ontspannen Sporten Groepsles
Hele prettige sportschool. Voldoende persoonlijke begeleiding in de vorm van regelmatige nieuwe schema's en metingen. Voldoende apparatuur en vriendelijk personeel. De sportschool is ook erg schoon. Er is voldoende schoonmaakmiddel om apparaten zelf schoon te maken en ook het personeel zie je regelmatige schoonmaken gedurende de dag.
Anouk V.

Fitness in Groningen centrum met de ProFit Gym zekerheden!

  • Van beginners tot gevorderden: wij zorgen dat jij blijft sporten.
  • Een persoonsgebonden coach die altijd kan helpen met trainen en/of vragen. Zo vaak als je wilt.
  • Persoonlijke trainingsschema's, metingen en professionele begeleiding.
  • Heel veel verschillende live groepslessen met coach (+ virtuele lessen).
  • Unieke ProFit Gym app: plan een afspraak met jouw coach, reserveer een groepsles, volg je resultaten en heb je trainingsschema 24/7 bij de hand.
  • Trainen met de high-end apparatuur en materialen van Hammer Strength en LifeFitness.
  • Bijna altijd open, onbeperkt sporten en 1 vaste all-in prijs.

Wij helpen je bij het opbouwen van een sportroutine

Je bent lid geworden en wilt gaan trainen in onze sportscholen. Om resultaat te behalen, is het opbouwen van een routine belangrijk. Wij helpen hierbij! Iedereen die bij ons sport krijgt een persoonlijke coach toegewezen. Zo heb je altijd een bekend gezicht waarmee je samen kunt sporten, vragen aan kunt stellen, een nieuw trainingsschema op maat kunt opstellen of een meting uit kan voeren. Allemaal zonder extra kosten. Heb je geen behoefte aan extra hulp vanuit onze coaches? Geen probleem! Je kunt gelijk gaan vlammen op de fitnessvloer.

ProFit Gym Sportscholen Klantreis 2022

Wat is het les- en fitnessaanbod?

 • Bokszaktraining *NIEUW*
 • Small group training
 • Virtuele lessen van Les Mills
 • Veel cardiotoestellen met prachtig uitzicht over de gracht
 • Spinning van LifeFitness
 • Traditionele steekgewichten
 • Hammer Strength dumbbell zone (tot 50kg)
 • Powerlift area's
 • ProFit Gym sprinttrack
 • Plateloaded trainingzone met de nieuwste toestellen
 • Functionele vrije trainingsruimte 
 • 10 kabelstations

Uitgelichte faciliteiten in de gym

Personal training
Wil jij aan de slag met een Personal Trainer? Dat kan! En het is nog betaalbaar ook. Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Alleen of met vrienden!
Lees meer
Inclusief gratis intake
Begin je lidmaatschap goed met de persoonlijke intake, waarbij we op basis van jouw wensen en eventuele blessures adviseren in work-outs, groepslessen en trainingsschema’s.
Inclusief professionele begeleiding
Wij hebben altijd meerdere coaches op de fitnessvloer om jouw professioneel te begeleiden. Zo haal jij het maximale uit je work-outs en voorkom je blessures.

Openingstijden Sportschool Groningen

Maandag t/m vrijdag
07:00 - 23:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
09:00 - 16:00

Momenteel zijn we gesloten.


Bekijk afwijkende openingstijden

De meest complete sportschool in Groningen

We zijn enorm blij dat we onze nieuwste sportschool openen in Groningen. Het is een super aanvulling op het bestaande fitnessaanbod in de stad. ProFit Gym Groningen is betaalbaar, stijlvol en biedt ruimte voor iedere sporter. Met onze ruime openingstijden kun je (bijna) altijd bij ons terecht en door onze moderne fitnessapparatuur wordt jouw work-out optimaal. Dit alles tegen een zeer betaalbare all-in prijs!

Gelegen in het centrum van Groningen

https://fmovies-online.net
free map for website

Video sportschool Groningen

All-in fitness Groningen

In onze sportschool in Groningen kun je alle kanten op met jouw fitnessroutine. Dit sportcentrum heeft een ruim aanbod in groepslessen, de nieuwste fitnessapparatuur en alle andere faciliteiten die je van ProFit Gym Groningen mag verwachten. Het maakt niet uit hoe jouw workout eruit ziet, in onze sportschool haal je het maximale uit jezelf.

All-in fitness al vanaf 5,75 per week!

Fitnessen met YANGA Sportwater

YANGA sportwater is suikervrij en caloriearm sportwater en verrijkt met een aantal essentiële vitamines. Tijdens een intensieve workout verlies je veel vocht, waardoor de balans in je lichaam wordt verstoord. Het is daarom belangrijk om goed te blijven drinken om zo het maximale uit je workout te halen. Vanaf 1,50 per week.

Na je sportschoolsessie onder de zonnebank

Wil je naast je fitheid, ook aan je kleurtje werken? Dat is ons zonnebankarrangement wat voor jou. Vanaf 2,50 per week kun je onbeperkt onder de zonnebank in onze sportschool. De zonnebank ontspant je spieren en stimuleert je bloedsomloop, dus lekker om na het sporten even te ontspannen. Uiteraard geven we je graag advies over het veilig gebruiken van de zonnebank.

Sportschool abonnement Groningen

Bij ProFit Gym Groningen bieden we 3 verschillende typen abonnement aan: halfjaar, jaar en tweejaar. We zijn een all-in sportschool, vanaf 5,75 per week. Dat betekent dat alle faciliteiten gewoon binnen je abonnement vallen, zonder extra kosten! Met je abonnement kun je gebruik maken van al onze sportscholen, meedoen aan de groepslessen, je voortgang meten in onze eigen ProFit Gym App en nog veel meer. Benieuwd naar het totale aanbod van ProFit Gym? Kijk dan eens rond op onze faciliteiten pagina. Daar vind je een overzicht van alle tools die wij je bieden om lekker te kunnen trainen.

ProFit Gym sportschool centraal gelegen in Groningen

ProFit Gym Groningen is goed bereikbaar vanuit verschillende wijken in de stad, namelijk: Centrum/Binnenstad, Schildersbuurt, Laanhuizen, Grunobuurt, Herewegbuurt, Stadspark, Rivierenbuurt, Zeeheldenbuurt, Badstratenbuurt en Peizerweg en er is voldoende (betaald) parkeerruimte achter de locatie. Volg onderstaande stappen om verzekerd te zijn van een parkeerplek:

 1. Gebruik ParkBee en zoek naar ”Eendrachtskade Zuidzijde 2”.
 2. Selecteer een tijd om een plek te reserveren of kies ervoor om gelijk te parkeren. Reserveren is dus niet nodig!
 3. De poort opent en je kunt parkeren.

Fitness faciliteiten bij ProFit Gym Groningen

Wij streven ernaar om iedereen een optimale work-out te kunnen bieden. Dit doen we door onze sportscholen uit te rusten met de meest moderne fitnessapparatuur. Van plate-loaded apparaten tot powerlift spots en van roeimachines tot crosstrainers. Onze professionele trainers in Groningen helpen je graag op weg door het opstellen van persoonlijke trainingsschema’s aan de hand van jouw sportdoelen. Je hebt ook de mogelijkheid om 1,5u samen te trainen met je eigen fitnesscoach. Als je bij ons lid wordt, beginnen we met een 1ste intake. Samen stippelen we de route uit naar jouw einddoel.

Digitaal verlengstuk van je sportschoolsessie in Groningen

Onze eigen ProFit Gym App is de tool die je nodig hebt om jouw work-out naar het volgende niveau te tillen. Via de applicatie kun je jouw voortgang volgen, groepslessen inplannen, een fitnessafspraak inplannen met je eigen coach en nog veel meer. Uiteraard valt deze app gewoon binnen je huidige lidmaatschap. Je betaalt dus niks extra’s.

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?