Sportschool Zwolle Stadshagen

Welkom bij ProFit Gym Zwolle Stadshagen, onze sportschool gelegen in de wijk Stadshagen (Zwolle). De sportschool is goed te bereiken vanuit verschillende wijken in Zwolle, namelijk: Westenholte, Spoolde, Holtenbroek, Aa-landen, Diezerpoort, Noordereiland en het Centrum/de Binnenstad. Alle ruimtes zijn voorzien van veel glas, wat een prettige open uitstraling met zich mee brengt. Iedereen kan hier terecht om te fitnessen; van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Onze sportschool Zwolle Stadshagen beschikt over moderne fitnessapparatuur, een ruim groepslessenaanbod en alle andere faciliteiten die ProFit Gym aanbiedt. Goed bereikbaar per fiets en auto, voorzien van voldoende parkeergelegenheid. Kom langs en neem een kijkje of wordt gelijk online lid!

Tijdelijke actie t/m 4 juli. Sport tot 2 maanden gratis én ontvang 50% korting op het inschrijfgeld.

Informatie

Belvédèrelaan 375
8043 VD, Zwolle (Stadshagen)
4.8
15 reviews.

Kies jouw all-in abonnement

Waarom onze sportschool Zwolle Stadshagen?

De beste materialen
Moderne apparatuur, ruime en moderne leszalen en een riante spinning studio.
Parkeren
Gratis parkeren voor de deur.
Centraal gelegen
Onze club ligt centraal in de wijk Stadshagen.
Meer dan 50 verschillende groepslessen
Voor ieder wat wils! Van yoga tot kickboksen.
Persoonlijke aanpak
Onze professionele coaches zijn er om jou te helpen.
Trainingsschema's op maat
Geheel kosteloos voor al onze leden, aangepast aan jouw sportdoelen.
Onbeperkt fitness en groepslessen
En toegang tot al onze clubs! Tegen een vaste lage prijs.
Gratis ProFit Gym app
Onze all-in service neem je gewoon 24/7 mee in je broekzak.
Zonnebank
Werk na het sporten aan je kleurtje!

In 2 maanden zomerfit

Wil jij met de zomer in aantocht nog snel aan je fitheid werken of kun je niet meer sporten bij jouw vereniging? En wil je niet per se vastzitten aan een langlopend abonnement? Dan hebben we het perfecte arrangement voor jou! Met ‘In 2 maanden zomerfit’ kun je voor slechts 7,25 per week 2 maanden lang gebruik maken van al onze faciliteiten en betaal je bovendien geen inschrijfgeld! Deze actie loopt tot 8 juli.

Bekijk actie

Sporter aan het woord

Faciliteit Kleedkamers
Zeer goede ervaring met Profit Gym. De begeleiders o.a Gerwen, waren uitstekend. Voldoende toestellen waren aanwezig. Er heerste een prettige sfeer. Geen opdringen van drankjes enz. Kortom, ik ben uitermate tevreden.
Peter W.

Fitness in Zwolle (Stadshagen) met de ProFit Gym zekerheden!

  • Zeer gemotiveerd team van fitness coaches.
  • Fitness zo vaak als nodig 1,5 uur met je eigen coach in de sportschool, te reserveren via je ProFit Gym App.
  • Wekelijks een uitgebreide meting, te volgen in je ProFit Gym App.
  • Elke 4 weken een nieuw persoonlijk trainingsschema voor de perfecte workout.
  • Heel veel verschillende live groepslessen & virtuele groepslessen voor de minder drukke uurtjes. Voor iedereen wel een les!
  • Onze sportscholen zijn bijna altijd open met onze ruime openingstijden.
  • All-in sporten! Dus geen extra kosten.

Uitgelichte faciliteiten in de gym

Personal training
Wil jij aan de slag met een Personal Trainer? Dat kan! En het is nog betaalbaar ook. Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Alleen of met vrienden!
Lees meer
Inclusief gratis intake
Begin je lidmaatschap goed met de persoonlijke intake, waarbij we op basis van jouw wensen en eventuele blessures adviseren in work-outs, groepslessen en trainingsschema’s.
Inclusief professionele begeleiding
Wij hebben altijd meerdere coaches op de fitnessvloer om jouw professioneel te begeleiden. Zo haal jij het maximale uit je work-outs en voorkom je blessures.

Openingstijden Sportschool Zwolle Stadshagen

Maandag t/m vrijdag
07:00 - 23:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
09:00 - 16:00

Personal Training

Cas Duiker
Mijn naam is Cas! Ik ben vanaf mijn 5de bezig met sport. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen gedaan. Hier ontstond mijn interesse om mensen te helpen en dat het persoonlijke gedeelte van de fitness mij het meeste aanspreekt. Op het gebied van Personal Trainer heb ik diverse opleidingen en certificaten behaald. Ik ben communicatief duidelijk, dien als jouw stok achter de deur, ik maak schema’s op maat en geef voedingsadvies. Meer weten? Spreek me aan in de club of stuur me een appje: 0620702993.

All-in fitness Zwolle

In onze sportschool Zwolle Stadshagen kun je alle kanten op met jouw fitnessroutine. Dit sportcentrum heeft een ruim aanbod in groepslessen, de nieuwste fitnessapparatuur en alle andere faciliteiten die je van ProFit Gym mag verwachten. Het maakt niet uit hoe jouw workout eruit ziet, in onze sportschool haal je het maximale uit jezelf.

De sportschool is goed bereikbaar vanuit de wijken Westenholte, Spoolde, Holtenbroek, Aa-landen, Diezerpoort, Noordereiland en het Centrum/de Binnenstad. Met jouw lidmaatschap kun je terecht in al onze clubs! Je bent dus niet gebonden aan onze sportschool Zwolle Stadshagen. Waar wacht je nog op?

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?