ProFit Gym faciliteiten

Jij doet er alles aan om te presteren en wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te faciliteren. Dit doen we door veel trainers op de fitnessvloer, persoonlijke service en nog veel meer faciliteiten in al onze sportscholen.

Faciliteiten

Hieronder staan de faciliteiten waar jij als ProFit Gym lid gebruik van kunt maken. Wij bieden voor iedere sporter de tools om het maximale uit je work-out te halen. Onze sportscholen beschikken over moderne fitnessapparaten, waardoor jij optimaal kan trainen. Daarnaast hebben we o.a. een groot aanbod aan groepslessen (mét coach!), trainingsschema’s en persoonlijke begeleiding.

Wat jouw fitnessdoel ook is, ProFit Gym helpt om die te halen. Schrijf je nu in!

Één all-in prijs
Geen extra kosten of verrassingen. Iedereen kan gewoon gebruik maken van alle toestellen, live groepslessen, begeleiding en faciliteiten.
Meer dan 30 livegroepslessen
Van cardio tot zware krachtlessen en altijd live met een professionele trainer, gewoon binnen je abonnement. Voor iedereen wel een les!
Lees meer
Gratis overstapservice
Sport je ergens anders, maar wil je graag bij ons sporten? Met de overstapservice sport je maximaal 3 maanden gratis, zonder dubbele kosten!
Lees meer
Toegang tot alle vestigingen
Handig als je samen wilt sporten met vrienden of wanneer het groepslesrooster bij een andere club net iets beter past in jouw agenda.
Inclusief professionele begeleiding
Wij hebben altijd meerdere coaches op de fitnessvloer om jouw professioneel te begeleiden. Zo haal jij het maximale uit je work-outs en voorkom je blessures.
Inclusief gratis intake
Begin je lidmaatschap goed met de persoonlijke intake, waarbij we op basis van jouw wensen en eventuele blessures adviseren in work-outs, groepslessen en trainingsschema’s.
Gratis fysiotherapie inloopspreekuur
We vinden dat deskundig advies en behandeling bij verantwoord sporten horen. We werken daarom samen met gerenommeerde fysiotherapeuten in de regio.
Lees meer
Virtuele groepslessen
De beste instructeurs die zorgen voor een maximale workout.
Lees meer
Moderne sportapparatuur
Van spinning fiets tot leg press en multi-station.
Persoonlijke trainingsschema's
Ontvang elke 4-6 weken een nieuw schema van één van onze coaches op basis van jouw voortgang en doelen.
Lees meer
Gratis ProFit Gym app
Hiermee heb je altijd jouw coach en voortgang bij de hand. Reserveer gemakkelijk je groepslessen en daag jouw vrienden uit!
Lees meer
Wekelijkse metingen met een coach
Wekelijks een uitgebreide meting om je vorderingen te volgen.
Ruime openingstijden
Sport wanneer het jou uitkomt, zonder extra kosten. Doordeweeks zijn we open van 7:00 tot 23:00 en ook in het weekend hebben we ruime openingstijden.
Lees meer
Ruime kleedkamers en douches
Gewoon gratis te gebruiken voor alle leden.
Gratis WiFi
Voor jouw muziek op Spotify of je laatste meting in onze app.
Gratis kluisjes
Berg je spullen veilig en gratis op (uitgezonderd Dalfsen en Ommen).
Personal training
Wil jij aan de slag met een Personal Trainer? Dat kan! En het is nog betaalbaar ook. Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Alleen of met vrienden!
Lees meer
Onbeperkt zonnen
Een gezonde kleur en lekker ontspannen: een goede combinatie. Ga na het sporten eens onder de zonnebank en werk aan je kleurtje!
Lees meer
Afvallen in 8 weken
Lukt het je niet om zelfstandig af te vallen en ben je toe aan resultaat? Jouw ProFit Gym coaches gaan 8 weken lang met je aan de slag om dichterbij jouw streefgewicht te geraken.
Lees meer
Spierballen in 8 weken
Hardcore spiermassa kweken! Spierballen in 8 weken is een totaalconcept: training + voeding + supplementen = resultaat.
Lees meer
Sportvasten in 10 dagen
Een 10-daagse trainingsmethode waarmee jouw lichaam getraind wordt om sneller vet te verbranden. Alles-in-1-pakket, naast wat boodschappen heb je verder niets nodig.
Lees meer
NJoy Sports water
Voor 1,50 extra drink je onbeperkt N'Joy Sports water tijdens jouw work-outs. N'Joy Sports is suikervrij en caloriearm sportwater en verrijkt met een aantal essentiële vitamines.
Lees meer

Kies jouw abonnement

Prijs
Inschrijfgeld
Actie
Zomerfit in 2 maanden
8,25 per week
0,-!
Geen Inschrijfgeld Zwart
Halfjaar abonnement
8,25 per week
50% korting! Nu 25,-
Een Maand Gratis Black
Jaar abonnement
7,25 per week
50% korting! Nu 25,-
Een Maand Gratis Black
Meest gekozen
Tweejaar abonnement
6,25 per week
50% korting! Nu 25,-
Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?