Sportschool Zwolle Dieze

Welkom bij ProFit Gym Zwolle Dieze, onze sportschool gelegen aan de rand van het centrum van Zwolle! De sportschool is goed te bereiken vanuit verschillende wijken in Zwolle, namelijk: Aa-Landen, Holtenbroek, Berkum, Diezerpoort, het Centrum/de Binnenstad, Assendorp en Wipstrik. De van oorsprong oude basisschool is volledig omgetoverd tot grote gloednieuwe sportschool. Iedereen kan hier terecht om te fitnessen; van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Onze sportschool Zwolle Dieze beschikt over moderne fitnessapparatuur, een ruim groepslessenaanbod en alle andere faciliteiten die ProFit Gym aanbiedt. Goed bereikbaar per fiets en auto, voorzien van eigen parkeergelegenheid. Kom langs en neem een kijkje of wordt gelijk online lid!

Nog 3 dagen! Tijdelijke actie t/m 28 november. Sport tot 2 maanden gratis én ontvang 50% korting op het inschrijfgeld.

Informatie

Geert Grootestraat 3
8022 CG, Zwolle (Dieze)
4.2
107 reviews.

Kies jouw all-in abonnement

Waarom onze sportschool Zwolle Dieze?

De beste materialen
Riante spinningzaal en de modernste apparatuur.
BuitenGym
Onze club is uitgerust met een unieke BuitenGym.
Meer dan 55 verschillende groepslessen
Voor ieder wat wils! Van yoga tot kickboksen.
Persoonlijke aanpak
Onze professionele coaches zijn er om jou te helpen.
Trainingsschema's op maat
Geheel kosteloos voor al onze leden, aangepast aan jouw sportdoelen.
Onbeperkt fitness en groepslessen
En toegang tot al onze clubs! Tegen een vaste lage prijs.
Gratis ProFit Gym app
Onze all-in service neem je gewoon 24/7 mee in je broekzak.
Zonnebank
Werk na het sporten aan je kleurtje!

Sporter aan het woord

Faciliteit Kleedkamers
Super fijne sportschool, niet enorm groot maar een sportschool waar het familie gevoel heerst. Het personeel is erg sociaal en je kan er met al je vragen terrecht! Al met al een 5 sterren gym.
Joey K.

Fitness in Zwolle (Dieze) met de ProFit Gym zekerheden!

  • Van beginners tot gevorderden: wij zorgen dat jij blijft sporten.
  • Een persoonsgebonden coach die altijd kan helpen met trainen en/of vragen. Zo vaak als je wilt.
  • Persoonlijke trainingsschema's, metingen en professionele begeleiding.
  • Heel veel verschillende live groepslessen met coach (+ virtuele lessen).
  • Unieke ProFit Gym app: plan een afspraak met jouw coach, reserveer een groepsles, volg je resultaten en heb je trainingsschema 24/7 bij de hand.
  • Trainen met de high-end apparatuur en materialen van Hammer Strength en LifeFitness.
  • Bijna altijd open, onbeperkt sporten en 1 vaste all-in prijs.

Wij helpen je bij het opbouwen van een sportroutine

Je bent lid geworden en wilt gaan trainen in onze sportscholen. Om resultaat te behalen, is het opbouwen van een routine belangrijk. Wij helpen hierbij! Iedereen die bij ons sport krijgt een persoonlijke coach toegewezen. Zo heb je altijd een bekend gezicht waarmee je samen kunt sporten, vragen aan kunt stellen, een nieuw trainingsschema op maat kunt opstellen of een meting uit kan voeren. Allemaal zonder extra kosten. Heb je geen behoefte aan extra hulp vanuit onze coaches? Geen probleem! Je kunt gelijk gaan vlammen op de fitnessvloer.

ProFit Gym Sportscholen Klantreis 2022

Uitgelichte faciliteiten in de gym

Personal training
Wil jij aan de slag met een Personal Trainer? Dat kan! En het is nog betaalbaar ook. Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Alleen of met vrienden!
Lees meer
Inclusief gratis intake
Begin je lidmaatschap goed met de persoonlijke intake, waarbij we op basis van jouw wensen en eventuele blessures adviseren in work-outs, groepslessen en trainingsschema’s.
Inclusief professionele begeleiding
Wij hebben altijd meerdere coaches op de fitnessvloer om jouw professioneel te begeleiden. Zo haal jij het maximale uit je work-outs en voorkom je blessures.

Openingstijden Sportschool Zwolle Dieze

Maandag t/m vrijdag
07:00 - 23:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
09:00 - 16:00

Personal trainers

Cas Duiker
Mijn naam is Cas! Ik ben vanaf mijn 5de bezig met sport. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen gedaan. Hier ontstond mijn interesse om mensen te helpen en dat het persoonlijke gedeelte van de fitness mij het meeste aanspreekt. Op het gebied van Personal Trainer heb ik diverse opleidingen en certificaten behaald. Ik ben communicatief duidelijk, dien als jouw stok achter de deur, ik maak schema’s op maat en geef voedingsadvies. Meer weten? Spreek me aan in de club of stuur me een appje: 0620702993.

All-in fitness Zwolle

In onze sportschool Zwolle Dieze kun je alle kanten op met jouw fitnessroutine. Dit sportcentrum heeft een ruim aanbod in groepslessen, de nieuwste fitnessapparatuur en alle andere faciliteiten die je van ProFit Gym mag verwachten. Het maakt niet uit hoe jouw workout eruit ziet, in onze sportschool haal je het maximale uit jezelf.

De sportschool is goed bereikbaar vanuit de wijken Aa-Landen, Holtenbroek, Berkum, Diezerpoort, het Centrum/de Binnenstad, Assendorp en Wipstrik. Met jouw lidmaatschap kun je terecht in al onze clubs! Je bent dus niet gebonden aan onze sportschool Zwolle Dieze. Waar wacht je nog op?

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?