Onze clubs zijn weer gesloten

Na slechts 7 maanden open te zijn geweest, moeten onze clubs de deuren weer sluiten. Deze maatregelen zagen wij niet aankomen en raken iedereen. Wij zitten niet stil en zorgen dat jij blijft sporten.

Wij zorgen dat jij blijft sporten

Deze zomer zat iedereen weer in een lekkere flow. De bezoekersaantallen van de clubs lagen hoger dan voor corona. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe maatregelen extra hard aankomen. Ondanks de nieuwe lockdown, zorgen wij dat jij blijft sporten. We blijven het thuis sport aanbod uitbreiden en je kunt zelfs bij ons terecht voor voedingsadvies.

Verantwoordelijk met COVID-19

Als we allemaal rekening houden met het coronavirus kunnen we verspreiding beperken. ProFit Gym wilt haar sporters sterk adviseren om de getroffen maatregelen na te leven en zo verantwoordelijk als mogelijk met de risico’s om te gaan. We zullen de adviezen nauw in de gaten houden. ProFit Gym zal deze pagina up-to-date houden om jullie zo goed mogelijk te informeren omtrent getroffen maatregelen. Houd ook onze social media pagina’s in de gaten voor updates. Bij voorbaat dank!