Eerste kennismaking

Je hebt de ProFit Gym ledenpas opgehaald en een rondleiding door de club gehad. Vervolgens staan jouw sportdoelen centraal. We gaan kijken hoe we je het beste kunnen ondersteunen om deze doelen te halen.

Eerste kennismaking met onze clubs en coaches

Onze coaches nemen alle tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen. Tijdens de eerste kennismaking gaan we samen kijken naar jouw sportdoelen. Iedereen sport op zijn/haar eigen manier en ons doel is om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Sporter aan het woord

Nikos Glanois
Ik ben een ervaren sporter en wegens verhuizing was ProFit Gym de perfecte vervanger van mijn oude sportschool. Tijdens de kennismaking werd ik verrast door de tijd en aandacht die ik kreeg van mijn coach. Samen hebben we opnieuw gekeken naar mijn sportdoelen. Na 6 weken merkte ik dat ik veel sneller progressie boekte dan voorheen!
Nikos Glanois

Fitness met de ProFit Gym zekerheden!

  • Zeer gemotiveerd team van fitness coaches.  
  • Fitness zo vaak als nodig 1,5 uur met je eigen coach in de sportschool, te reserveren via je ProFit Gym App.  
  • Wekelijks een uitgebreide meting, te volgen in je ProFit Gym App.  
  • Elke 4 weken een nieuw persoonlijk trainingsschema voor de perfecte workout.  
  • Heel veel verschillende live groepslessen & virtuele groepslessen voor de minder drukke uurtjes. Voor iedereen wel een les!  
  • Onze sportscholen zijn bijna altijd open met onze ruime openingstijden.  
  • All-in sporten! Dus geen extra kosten.  

Eerste kennismaking met onze clubs en coaches

Onze sportscholen zijn uitgerust met moderne sportapparatuur en een ruim aanbod aan attributen. Op deze manier kan elk type sporter optimaal aan zijn of haar sportdoelen werken. Tijdens de rondleiding wordt uitgelegd waar je alles kunt vinden.

Coach aan het woord

Het doel bij de eerste kennismaking is om te kijken hoe we de klant het beste kunnen ondersteunen bij het behalen van zijn of haar sportdoelen. Het klinkt misschien cliché, maar elke sporter heeft een eigen aanpak.
Tryntsje van der Meer
Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?