Gratis virtuele lessen van LES MILLS voor thuis

Tijdens het coronavirus vinden wij het belangrijk dat iedereen fit kan blijven. Gezondheid is prioriteit nummer 1 en daarom hebben we geregeld dat onze sporters 60 dagen lang GRATIS gebruik kunnen maken van de thuislessen van LES MILLS.

Waarom LES MILLS?

  • 60 dagen lang gratis voor ProFit Gym leden
  • Onbeperkt toegang tot meer dan 800 online workouts, voor ieder wat wils!
  • Behaal efficient resultaat met wetenschappelijk aangetoonde trainingen
  • Blijf gemotiveerd door de world-class instructeurs
  • Voor veel workouts geen trainingsmaterialen nodig, alleen ruimte
  • Elke workout up-to-date met de nieuwste bewegingen en muziek
  • Voor beginners én gevorderden
  • Elke week nieuwe workouts, dus veel variatie
  • Download de trainingen op iOS en Android

Gratis virtuele lessen

De virtuele lessen van LES MILLS on demand zijn een goede manier om in deze onrustige tijden aan je fitheid te werken. Alle onze leden krijgen een speciale link toegestuurd waarmee je 60 dagen lang gratis gebruik kunt maken van de 800+ online workouts die je thuis kunt volgen.

Schrijf je nu in!

LES MILLS aanvragen

HUIDIGE LEDEN

Onze huidige leden kunnen het formulier hiernaast invullen.

Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons een e-mail met daarin de speciale link om 60 dagen lang gratis de virtuele lessen van LES MILLS te volgen!

Voor het einde van de gratis proefperiode van 60 dagen zul je het abonnement op moeten zeggen, anders wordt het gratis abonnement omgezet in een betaald abonnement. 

 

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Nog geen lid? Meld je dan aan

Vul het inschrijfformulier in en ontvang direct de persoonlijke link om 60 dagen gratis alle virtuele lessen van LES MILLS te volgen.

Daarnaast kun je ook lekker buiten komen fitnessen en groepslessen volgen, kun je jouw persoonlijke trainingsschema’s aanvragen bij topcoach Tim en onze dagelijkse work-out video’s volgen om het thuissporten zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken.

All-in voor 12,50 per maand, totdat we onze deuren weer mogen openen.

Fit blijven tijdens corona

Om te zorgen dat iedereen fit kan blijven tijdens het coronavirus, bieden we veel mogelijkheden aan om buiten en thuis te sporten.

Naast de virtuele lessen van LES MILLS, kun je bij ons buiten fitnessen en in kleine groepen groepslessen volgen. Daarnaat kun je trainingsschema’s voor thuis downloaden, maakt onze fitnesscoach Tim persoonlijke trainingsschema’s en maken we dagelijkse workout video’s op onze social media kanalen. Veelzijdig en creatief thuissporten, dat vinden we belangrijk.

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?