Doelgroep

Vitaal

Het is belangrijk dat je ook op latere leeftijd fit blijft. Bij ProFit Gym zorgen wij er voor dat jij op een verantwoorde, veilige en gezellige manier fit kan blijven. Het vriendelijke personeel maakt graag een praatje met je en zorgt voor de juiste begeleiding wanneer deze nodig is. Daarnaast hebben wij leuke groepslessen waar je aan mee kan doen.

Ook op latere leeftijd blijft het belangrijk om te bewegen. Zo blijf jij vitaal, fit en zorg je voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Door te blijven sporten heb jij minder snel hulp nodig van anderen. Bovendien is het ook nog eens heel leuk en gezellig. Met het all-in aanbod van ProFit Gym zorgen we er voor dat jij zo fit mogelijk blijft. Balans, spier- en botversterkende oefeningen kun je veilig bij ons (onder begeleiding van een coach) uitvoeren. Tijdens de gratis intake kun jij met behulp van jouw coach kijken naar jouw doelen en hoe deze het beste bereikt kunnen worden. Ook hebben we onze speciale en populaire groepsles fit en vitaal.

Alle clubs van ProFit Gym zijn bemand met vriendelijk en behulpzaam personeel die graag een praatje maken. Onze coaches staan ook altijd om te helpen wanneer dat nodig is. We hebben in onze clubs een koffietafel waar je na de training gezellig een bakje koffie kan drinken en even tot rust kan komen.

Wij maken het zo prettig mogelijk 

  • De Fit en vitaal groepsles
  • Koffie voor en na de training
  • Behulpzaam en professionele coaches
  • Gratis fysiotherapie consult
  • Persoonlijk contact met het personeel
  • Gratis intake met jouw coach
  • Persoonlijke trainingsschema's
  • Veilige en schone omgeving

Wij zorgen dat je op een veilige en vertrouwde manier aan jouw fitheid kan werken!

SPECIAAL GESELECTEERDE GROEPSLESSEN

Wil je meer informatie over onze all-in propositie?

Uitgelichte faciliteiten

Moderne sportapparatuur
Van spinning fiets tot leg press en multi-station.
Meer dan 30 livegroepslessen
Van cardio tot zware krachtlessen en altijd live met een professionele trainer, gewoon binnen je abonnement. Voor iedereen wel een les!
Lees meer
Inclusief professionele begeleiding
Wij hebben altijd meerdere coaches op de fitnessvloer om jouw professioneel te begeleiden. Zo haal jij het maximale uit je work-outs en voorkom je blessures.
Ruime kleedkamers en douches
Gewoon gratis te gebruiken voor alle leden.
Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?