Arrangement

N'Joy Sports water 

Een goede hydratatie is cruciaal om optimaal te presteren en je lichaam gezond te houden. Een innovatieve manier om jezelf tijdens het sporten gehydrateerd te houden, is de N'Joy Sports Water machine van XXL Nutrition. Deze machine biedt de keuze uit vier verfrissende en calorievrije smaken, verrijkt met essentiële vitamines: Rood Fruit, Citroen, Sinaasappel en Tropical.

Dit wil ik
Vanaf
1
,
50
per week

Wat houdt het arrangement in

  • Elke 30 minuten kun je je bidon weer bijvullen
  • 3 tot 6 verfrissende fruitsmaken
  • Suikervrij en zonder kleurstoffen
  • Minder dan 5 calorieën per bidon
  • Verrijkt met essentiële vitamines
  • Herstelt de natuurlijke vochtbalans
  • Vanaf 1,50 per week
  • Na drie maanden maandelijks opzegbaar 

Vitamines

Vitamine B12 voor het energiemetabolisme

Vitamine B12 speelt een essentiële rol in het energiemetabolisme van ons lichaam. Voor sporters is dit van bijzonder belang, omdat het helpt om vermoeidheid tegen te gaan en extra energie te genereren, vooral tijdens intensieve workouts. Vitamine B12 is betrokken bij de vorming van rode bloedcellen en de werking van het zenuwstelsel. Het kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het bevorderen van een algeheel gevoel van welzijn, wat essentieel is voor sporters die streven naar topprestaties.

Vitamine B6 voor een beter energieniveau

Vitamine B6, ook wel bekend als pyridoxine, heeft vergelijkbare effecten als Vitamine B12, met betrekking tot het verminderen van vermoeidheid en het verhogen van het energieniveau. Daarnaast heeft het een belangrijke rol in de regulatie van hormonen in ons lichaam, wat van cruciaal belang is voor sporters. Het ondersteunt ook de verbranding van eiwitten en koolhydraten, wat kan helpen bij het behoud van spiermassa en het stimuleren van de prestaties tijdens de trainingen.

Niacine (Vitamine B3) voor ondersteuning van het zenuwstelsel

Niacine, ook wel bekend als Vitamine B3, is een ander belangrijk ingrediënt in N’Joy Sports Water. Deze vitamine speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van het normale functioneren van het zenuwstelsel. Voor sporters kan dit bijdragen aan een verbeterde coördinatie en reactietijd, wat vooral belangrijk is in sporten waar precisie een rol speelt. Bovendien kan Niacine helpen bij het verminderen van vermoeidheid, wat sporters helpt om langer en harder te trainen.

Thiamine (Vitamine B1) voor een gunstige invloed op het hard en concentratievermogen

Last but not least, bevat N’Joy Sports Water ook Thiamine, oftewel Vitamine B1. Deze vitamine heeft een gunstige invloed op het hart, wat van belang is voor een gezonde circulatie en het leveren van zuurstof naar de spieren tijdens het sporten. Bovendien kan Thiamine het concentratievermogen verbeteren, wat sporters kan helpen om zich beter te focussen tijdens hun trainingssessies.

Allergenen

N’Joy Sports water bevat geen gluten, fructose, noten, soja, sulfiet of andere potentiële allergenen en is volledig vrij van dierlijke bestanddelen.

Prijs

N’Joy Sports water kost maar 1,50 per week in combinatie met een abonnement.

Aanvragen

Ga jij goed gehydrateerd sporten? Vraag dan meteen het N’Joy Sports water arrangement aan. Ontvang tijdelijk een gratis ProFit Gym bidon bij het afsluiten van een N’Joy Sports water arrangement!

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?