Kennismaking Profit Gym Sportscholen

Sportschool Raalte

5.0
3 reviews

Groen licht! We kunnen snel van start met de bouw van ProFit Gym Raalte. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Laat dan hieronder je informatie achter.

Naam(Required)

De meest complete sportschool in Raalte

We zijn enorm blij dat we onze nieuwste sportschool openen in Raalte. Het wordt een super aanvulling op het bestaande fitnessaanbod in de regio. ProFit Gym Raalte is betaalbaar, stijlvol en biedt ruimte voor iedere sporter. Met onze ruime openingstijden kun je (bijna) altijd bij ons terecht en door onze moderne fitnessapparatuur wordt jouw work-out optimaal. Dit alles tegen een zeer betaalbare all-in prijs!

Voorproefje sportschool Raalte

Om jullie alvast een beeld te geven van onze nieuwste sportschool in Raalte, hebben we wat conceptfoto’s laten maken. Wij zijn enorm trots op het resultaat. De sportschool wordt uitgerust met moderne cardio- en krachtapparatuur voor een optimale fitnesservaring. Door middel van een persoonlijke aanpak bieden onze professionele trainers meer begeleiding dan je gewend bent.

ProFit Gym Sportschool Raalte
ProFit Gym Sportschool Raalte
ProFit Gym Sportschool Raalte

Waarom onze sportschool Raalte?

 • Centraal gelegen in Raalte
 • Moderne sportapparatuur
 • Altijd een persoonlijke aanpak vanuit onze trainers
 • Vanaf 6,25 p/w zonder extra kosten
 • Tot 2 maanden gratis sporten
 • Onbeperkt fitness & groepslessen
 • Toegang tot al onze sportscholen
 • Persoonlijke trainingsschema's op maat
 • Gratis app voor o.a. inzicht in je voortgang
 • Werken aan je kleurtje in de zonnebank
 • Kickstart sessie met personal trainer

Fitness in Raalte met de ProFit Gym zekerheden!

  • Van beginners tot gevorderden: wij zorgen dat jij blijft sporten.
  • Een persoonsgebonden coach die altijd kan helpen met trainen en/of vragen. Zo vaak als je wilt.
  • Persoonlijke trainingsschema's, metingen en professionele begeleiding.
  • Heel veel verschillende live groepslessen met coach (+ virtuele lessen).
  • Unieke ProFit Gym app: plan een afspraak met jouw coach, reserveer een groepsles, volg je resultaten en heb je trainingsschema 24/7 bij de hand.
  • Trainen met de high-end apparatuur en materialen van Hammer Strength en LifeFitness.
  • Bijna altijd open, onbeperkt sporten en 1 vaste all-in prijs.

Wij helpen je bij het opbouwen van een sportroutine

Je bent lid geworden en wilt gaan trainen in onze sportscholen. Om resultaat te behalen, is het opbouwen van een routine belangrijk. Wij helpen hierbij! Iedereen die bij ons sport krijgt een persoonlijke coach toegewezen. Zo heb je altijd een bekend gezicht waarmee je samen kunt sporten, vragen aan kunt stellen, een nieuw trainingsschema op maat kunt opstellen of een meting uit kan voeren. Allemaal zonder extra kosten. Heb je geen behoefte aan extra hulp vanuit onze coaches? Geen probleem! Je kunt gelijk gaan vlammen op de fitnessvloer.

ProFit Gym Sportscholen Klantreis 2022

All-in fitness Raalte

In onze sportschool in Raalte kun je alle kanten op met jouw fitnessroutine. Dit sportcentrum heeft een ruim aanbod in groepslessen, de nieuwste fitnessapparatuur en alle andere faciliteiten die je van ProFit Gym Raalte mag verwachten. Het maakt niet uit hoe jouw workout eruit ziet, in onze sportschool haal je het maximale uit jezelf.

All-in fitness al vanaf 6,25 per week!

Fitnessen met N'Joy Sportwater

N’Joy sportwater is suikervrij en caloriearm sportwater en verrijkt met een aantal essentiële vitamines. Tijdens een intensieve workout verlies je veel vocht, waardoor de balans in je lichaam wordt verstoord. Het is daarom belangrijk om goed te blijven drinken om zo het maximale uit je workout te halen. Vanaf 1,50 per week.

Na je sportschoolsessie onder de zonnebank

Wil je naast je fitheid, ook aan je kleurtje werken? Dat is ons zonnebankarrangement wat voor jou. Vanaf 2,50 per week kun je onbeperkt onder de zonnebank in onze sportschool. De zonnebank ontspant je spieren en stimuleert je bloedsomloop, dus lekker om na het sporten even te ontspannen. Uiteraard geven we je graag advies over het veilig gebruiken van de zonnebank.

Sportschool abonnement Raalte

Bij ProFit Gym Raalte bieden we 3 verschillende typen abonnement aan: halfjaar, jaar en tweejaar. We zijn een all-in sportschool, vanaf 6,25 per week. Dat betekent dat alle faciliteiten gewoon binnen je abonnement vallen, zonder extra kosten! Met je abonnement kun je gebruik maken van al onze sportscholen, meedoen aan de groepslessen, je voortgang meten in onze eigen ProFit Gym App en nog veel meer. Benieuwd naar het totale aanbod van ProFit Gym? Kijk dan eens rond op onze faciliteiten pagina. Daar vindt je een overzicht van alle tools die wij je bieden om lekker te kunnen trainen.

ProFit Gym sportschool centraal gelegen in Raalte

ProFit Gym Raalte is goed bereikbaar vanuit verschillende wijken in de regio, namelijk: Centrum, Blekkershoek, Langkamp, Het Raan (West & Oost), Heeten, Luttenberg, Broekland, Mariënheem, Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis. Met jouw lidmaatschap kun je terecht in al onze clubs! Je bent dus niet gebonden aan onze sportschool Raalte.

Fitness faciliteiten bij ProFit Gym Raalte

Wij streven ernaar om iedereen een optimale work-out te kunnen bieden. Dit doen we door onze sportscholen uit te rusten met de meest moderne fitnessapparatuur. Van plate-loaded apparaten tot powerlift spots en van roeimachines tot crosstrainers. Onze professionele trainers in Raalte helpen je graag op weg door het opstellen van persoonlijke trainingsschema’s aan de hand van jouw sportdoelen. Je hebt ook de mogelijkheid om 1,5u samen te trainen met je eigen fitnesscoach. Als je bij ons lid wordt, beginnen we met een 1ste intake. Samen stippelen we de route uit naar jouw einddoel.

Digitaal verlengstuk van je sportschoolsessie in Raalte

Onze eigen ProFit Gym App is de tool die je nodig hebt om jouw work-out naar het volgende niveau te tillen. Via de applicatie kun je jouw voortgang volgen, groepslessen inplannen, een fitnessafspraak inplannen met je eigen coach en nog veel meer. Uiteraard valt deze app gewoon binnen je huidige lidmaatschap. Je betaalt dus niks extra’s.

Sporten is leuker als je het samen doet! Met de app maken we het nu gemakkelijker en leuker om samen in Raalte te sporten, elkaar te motiveren en jullie doelen te behalen.

 • Voeg je vrienden toe in de app en volg jullie gezamenlijke prestaties
 • Nodig vrienden uit om samen een groepsles te volgen
 • Zie welke vrienden zich al voor een groepsles hebben ingeschreven
 • Voor de competitieve mensen onder ons; vergelijk je prestaties met je vrienden

Openingstijden Sportschool Raalte

Maandag t/m vrijdag
07:00 - 23:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
09:00 - 16:00

Welkom bij ProFit Gym Raalte, onze nieuwste sportschool gelegen naast de provinciale weg N348. Momenteel wordt er hard gewerkt om de nieuwe gym klaar te stomen. ProFit Gym Raalte is goed bereikbaar vanuit verschillende wijken, namelijk: Centrum, Blekkershoek, Langkamp, Het Raan (West & Oost), Heeten, Luttenberg, Broekland, Mariënheem, Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis. Onze sportschool Raalte is geschikt voor iedereen. Van jong tot oud en van student tot werkende. De sportschool beschikt over de meest moderne fitnessapparatuur, een ruim groepslessenaanbod en alle andere faciliteiten die ProFit Gym aanbiedt. Groepslessen van HIIT tot Boxen worden de hele dag door gegeven in onze leszalen. ProFit Gym Raalte is zeer goed bereikbaar per fiets of auto. De sportschool wordt ook uitgerust met een buiten sport gedeelte!

Kom nu sporten bij de all-in sportschool in Raalte met persoonlijke service, heel veel faciliteiten en een ruim aanbod aan groepslessen!

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?