Arrangement

Personal Training

Wil jij aan de slag met een Personal Trainer? Dat kan! En het is nog betaalbaar ook. Onze Personal Trainers geven je alle aandacht die je nodig hebt om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Vanaf
6
,
50
per halfuur

Personal training

Samen met jouw personal trainer zorg je ervoor dat jouw fitnessdoelstellingen behaald worden. Je wordt geholpen met training, voeding en motivatie.

”Hi, ik ben Tim van ProFit Gym.
Ik ga samen met jou de ideale route uitstippelen naar jouw fitnessdoelen. Je krijgt een op maat gemaakt trainingsschema, een persoonlijk voedingsschema én ik ben je stok achter de deur. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies hoe ik iemand kan motiveren om er alles uit te halen.”

Wat doet mijn Personal Trainer?

Onze personal trainers helpen je op het gebied van training, voeding en motivatie. Heb je interesse in personal training? Dan kun je dit aangeven bij je inschrijving of bij de balie als je al lid bent. Personal training is mogelijk in bijna al onze clubs!

Training

Dat sporten goed voor je is, dat weet iedereen. Maar met simpelweg bewegen behaal je niet altijd je doel. Met een personal trainer train je resultaatgericht en zoek je samen jouw grenzen op. Je wordt geholpen tijdens het fitnessen voor een optimale work-out en zult na je training voldaan de sportschool vertalen. Personal training helpt om snel progressie te boeken

Voeding

Of je nu wil afvallen, spiermassa wil aankomen of gezonder/fitter wil worden: voeding speelt een grote rol. Elk doel heeft weer andere voeding nodig. Onze voedingsadviezen zijn persoonlijk, maar vooral praktisch. We geven tips en adviezen waar je echt wat aan hebt en die je wél kunt volhouden. Zodat jij je doel niet alleen behaalt, maar ook behoudt.

Motivatie

De meest gehoorde reden om met een personal trainer aan de slag te gaan is omdat een personal trainer als stok achter de deur dient en motivatie geeft. Onze trainers geven jou praktische en mentale steun, zodat jij het beter kunt volhouden. De aandacht van jouw personal trainer is gefocust op jou. Jouw resultaten zijn niet afhankelijk van wat je vandaag doet. Je doel(en) bereik én behoud jij door de juiste gewoontes aan te leren. Voor het creëren van nieuwe gewoontes heb je motivatie nodig.

Kosten Personal Training

Sporten met Personal Trainer kan al vanaf 6,50 per halfuur!

Je kunt met maximaal 4 mensen tegelijk komen sporten. Het maakt voor de prijs niet uit of je dan alleen, met je vriend of vriendin of zelfs met een groepje komt. De totale prijs blijft hetzelfde!

Onderstaande prijzen zijn op basis van 12 weken. Wanneer je 60 minuten personal training afneemt, krijg je korting hoe vaker je komt sporten!

1x per week personal training2x per week personal training3x per week personal training
30 minuten per training26,- per keer26,- per keer26,- per keer
60 minuten per training40,- per keer37,50 per keer35,- per keer

 

Let op: je kunt dus met 4 personen tegelijk deelnemen aan een personal training sessie bij ProFit Gym. Hierdoor kun je al vanaf 6,50 per halfuur gebruik maken van personal training. Hierdoor maken wij personal training voor iedereen en voor ieder budget mogelijk. De trainers gaan met jou aan jouw doel werken. Hiervoor vragen wij jouw volledige inzet. Het aanpassen van het lichaam, ongeacht het doel, duurt enige tijd, vragen wij jou om minimaal 12 weken met ons aan jouw doel te werken.

Personal training bij ProFit Gym

In bijna al onze sportscholen kun je gebruikmaken van personal training. Door de moderne apparatuur en het ruime faciliteitenaanbod kun je in onze sportscholen efficiënt aan jouw fitnessdoel werken. De personal trainer zorgt voor een optimale work-out en geeft praktisch voedingsadvies. Je gaat resultaatgericht trainen waardoor je snel vooruitgang boekt en de motivatie om te fitnessen zal stijgen.

Aanmelden voor Personal Training

Ben je geïnteresseerd om met een Personal Trainer aan de slag te gaan? Laat dit aan ons weten en bespreken we jouw wensen tijdens een vrijblijvende intake. Let op: om gebruik te kunnen maken van onze personal trainingservice, is een lidmaatschap van minimaal een half jaar bij ProFit Gym vereist.

Heb je al een lidmaatschap bij ProFit Gym? Vul dan onderstaand formulier in of kom naar de balie in de sportschool voor een eerste adviesgesprek.

  • Tip: Deze vind je op de ledenpas of in de app
Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?