Arrangement

Personal Training

Binnen onze all-in abonnementen en arrangementen van ProFit Gym krijg je al veel persoonlijke aandacht, maar wil jij aan de slag met een Personal Trainer? Dat kan! En het is nog betaalbaar ook.

Vanaf
6
,
25
per halfuur

Wat doet mijn Personal Trainer?

Samen met jouw personal trainer zorg je ervoor dat jouw doelstellingen behaald worden.

Training

Dat bewegen goed voor je is, dat weet iedereen. Maar met simpelweg bewegen behaal je niet altijd je doel. Met een personal trainer train je resultaatgericht en zoek je samen jouw grenzen op. Alleen zo kun je snel progressie boeken.

Voeding

Of je nu wil afvallen, spiermassa wil aankomen of gezonder wil worden: voeding speelt een grote rol. Onze voedingsadviezen zijn persoonlijk, maar vooral praktisch. We geven tips en adviezen die je wél kunt volhouden. Zodat jij je doel niet alleen behaalt, maar ook behoudt.

Motivatie

De meest gehoorde reden om met een personal trainer aan de slag te gaan is omdat een personal trainer als stok achter de deur dient. De trainers van Jan Bel Personal Training geven jou praktische en mentale steun, zodat jij het beter kunt volhouden. Jouw resultaten zijn niet afhankelijk van wat je vandaag doet. Je doel(en) bereik én behoud jij door de juiste gewoontes aan te leren. Voor het creëren van nieuwe gewoontes heb je motivatie nodig.

Kosten Personal Training

Sporten met Personal Trainer kost 40,- voor een uur of 25,- voor een half uur.

Je kunt met maximaal 4 mensen tegelijk komen sporten. Het maakt voor de prijs niet uit of je dan alleen, met je vriend of vriendin of zelfs met een groepje komt. De totale prijs blijft hetzelfde!

AlleenMet z’n tweeënMet z’n drieënMet z’n vieren
Prijs per half uur25,-12,508,336,25
Prijs per uur40,-20,-13,3310,-

Hierdoor maken wij personal training voor iedereen en voor ieder budget mogelijk. De trainers gaan met jou aan jouw doel werken. Hiervoor vragen wij jouw volledige inzet. Het aanpassen van het lichaam, ongeacht het doel, duurt enige tijd, vragen wij jou om minimaal 3 maanden met ons aan jouw doel te werken.

Aanmelden voor Personal Training

Ben je geïnteresseerd om met een Personal Trainer aan de slag te gaan? Dan kun je dit aangeven bij je inschrijving en bespreken we jouw wensen tijdens een vrijblijvende intake.

Heb je al een lidmaatschap bij ProFit Gym? Kom dan naar de balie in de sportschool voor een eerste adviesgesprek.

Personal Training wordt in samenwerking met Jan Bel Personal Training aangeboden.

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?