Faciliteit

Virtuele groepslessen

Naast de live groepslessen mét coach, bieden we ook veel virtuele lessen van LES MILLS aan. De beste instructeurs die zorgen voor een maximale workout. Makkelijk te reserveren in het ledenportaal!

Virtuele groepslessen

ProFit Gym heeft een ruim aanbod aan live groepslessen mét coach en nu ook virtuele groepslessen. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kun je bij ons een variatie van live en virtuele groepslessen volgen, in alle vestigingen. De virtuele groepslessen zijn te volgen op momenten dat het wat minder druk is in de sportscholen. Uiteraard kun je met jouw abonnement gewoon deelnemen aan alle live & virtuele groepslessen. Zonder extra kosten.

Virtuele lessen van LES MILLS

De professionele instructeurs van de virtuele groepslessen van LES MILLS, slepen jou mee in hun enthousiasme voor sporten. Zo haal jij het maximale uit je workout. De virtuele groepslessen zijn goed te combineren in jouw trainingsschema. Je kunt de virtuele groepslessen volgen in al onze sportscholen: Assen, Dalfsen, Emmen, Hardenberg, Ommen, Zwolle Dieze, Zwolle Stadshagen en Zwolle Zuid. Je kunt 5 verschillende virtuele groepslessen volgen:

Jouw sportsessie nu nog gevarieerder

Met de nieuwe virtuele groepslessen kun je jouw fitnessschema nog meer variatie geven. Werken aan je fitheid wordt nu nog leuker. Waar wacht je nog op?

Meer faciliteiten

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?