Persoonlijke trainingsschema's

Sporten met een trainingsschema afgesteld op jouw sportdoelen zorgt voor sneller en beter resultaat. Onze coaches stellen graag kosteloos elke 6 weken een nieuw trainingsschema voor je op.

Fitnessen met een trainingsschema op maat

Tijdens de eerste kennismaking doen we een 0-meting. Vanuit die 0-meting wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld waarmee jij aan de gang kan in onze sportscholen. Uiteraard houden onze coaches rekening met bijvoorbeeld cardio, krachttraining en afvallen.

Fitness met de ProFit Gym zekerheden!

  • Van beginners tot gevorderden: wij zorgen dat jij blijft sporten.
  • Een persoonsgebonden coach die altijd kan helpen met trainen en/of vragen. Zo vaak als je wilt.
  • Persoonlijke trainingsschema's, metingen en professionele begeleiding.
  • Heel veel verschillende live groepslessen met coach (+ virtuele lessen).
  • Unieke ProFit Gym app: plan een afspraak met jouw coach, reserveer een groepsles, volg je resultaten en heb je trainingsschema 24/7 bij de hand.
  • Trainen met de high-end apparatuur en materialen van Hammer Strength en LifeFitness.
  • Bijna altijd open, onbeperkt sporten en 1 vaste all-in prijs.

Opbouwen van een sportroutine

Om snel je sportdoelen te halen en resultaat te boeken, is een sportroutine essentieel. Een persoonlijk trainingsschema helpt hierbij. Doordat je stapsgewijs en gecontroleerd bezig bent met sporten, zal dit zich ook vertalen in discipline en motivatie.

Wij helpen je bij het opbouwen van een sportroutine

Je bent lid geworden en wilt gaan trainen in onze sportscholen. Om resultaat te behalen, is het opbouwen van een routine belangrijk. Wij helpen hierbij! Iedereen die bij ons sport krijgt een persoonlijke coach toegewezen. Zo heb je altijd een bekend gezicht waarmee je samen kunt sporten, vragen aan kunt stellen, een nieuw trainingsschema op maat kunt opstellen of een meting uit kan voeren. Allemaal zonder extra kosten. Heb je geen behoefte aan extra hulp vanuit onze coaches? Geen probleem! Je kunt gelijk gaan vlammen op de fitnessvloer.

ProFit Gym Sportscholen Klantreis 2022
Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?