Groepsles
Live
Virtueel

BodyBalance

Balans  |  Vitaliteit

Dit is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven!

Intensiteit
Kracht
Uithoudingsvermogen
Mobiliteit
Flexibiliteit
BODYBALANCE is gebaseerd is op Yoga, Tai Chi en Pilates. Je leert eenvoudige bewegingen om je lichaam sterker en flexibeler te maken. Controle over je ademhaling is onderdeel van de bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginners.

BodyBalance in Assen, Dalfsen, Hardenberg, Ommen en Zwolle

Tijdens de groepsles BodyBalance ga je aan de slag met verschillende oefeningen uit Yoga, Tai Chi en Pilates. Je traint zowel je lichaam als je geest. Dit zorgt voor een heerlijke time-out van het drukke dagelijkse leven. Je bent bezig met het controleren van je ademhaling en bouwt flexibiliteit & kracht op waardoor je je gefocust en in balans voelt.

Bij ProFit Gym kun je de groepsles BodyBalance volgen in de sportscholen Assen (Kloosterveen), Dalfsen, Hardenberg, Ommen en Zwolle (Dieze – Stadshagen – Zuid). Als je al lid bent bij ProFit Gym kun je gewoon meedoen aan een van de groepslessen! Voor sporters die niet eerder aan Yoga hebben gedaan, is BodyBalance een goede kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. Heb je al eerder een keer aan Yoga gedaan? Door de variatie binnen BodyBalance is deze groepsles nog steeds erg aantrekkelijk.

Ga naar het lesrooster, selecteer een sportschool en kijk wanneer je kunt beginnen met BodyBalance!

Te vinden in de clubs:

Vergelijkbare groepslessen

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?