Groepsles
Live

Kickboksen

Energie  |  Hiit  |  Kracht  |  Uithoudingsvermogen

Laat je uitdagen tijdens deze populaire groepsles voor een total body work-out!

Intensiteit
Kracht
Uithoudingsvermogen
Mobiliteit
Flexibiliteit
KICKBOKSEN is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Deze total body workout is een goede manier om te werken aan zelfvertrouwen en om een stevig en strak lijf te krijgen.

Kickboksen in Assen, Dalfsen, Emmen, Hardenberg, Ommen en Zwolle

De laatste jaren is kickboksen steeds populairder geworden. Doordat je meerdere disciplines tegelijk traint, is het een efficiënte work-out. Je bent namelijk tegelijk fysiek & mentaal aan het trainen. Uithoudingsvermogen, balans, reflexen, coördinatie en spierkracht zijn de fysieke aspecten van deze groepsles. Daarnaast leer je jezelf ook beter kennen; discipline, zelfvertrouwen, valkuilen, sterke punten en respect. Aan het einde van deze groepsles zul je voldaan de sportschool verlaten.

Bij ProFit Gym kun je de groepsles Kickboksen volgen in de volgende sportscholen: Assen (Kloosterveen), Dalfsen, Emmen, Hardenberg, Ommen en Zwolle (Dieze – Stadshagen – Zuid). Als je al lid bent bij ProFit Gym kun je gewoon meedoen aan een van de groepslessen! Kickboksen draagt bij aan het bevorderen van zelfdiscipline, verbetert je conditie en geeft je een boost aan zelfvertrouwen.

Ga naar het lesrooster, selecteer een sportschool en kijk wanneer je kunt kickboksen!

 

Te vinden in de clubs:

Vergelijkbare groepslessen

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?