Veelgestelde vragen omtrent Corona

Bereikbaarheid

Wanneer gaat ProFit Gym weer open?

Per 31 maart is besloten dat de sportscholen tot en met 28 april gesloten zijn. Vooralsnog lijkt het erop dat we dus op woensdag 29 april weer opengaan. Hierin blijven we het advies van het RIVM volgen, dus we volgen de ontwikkelingen op de voet.

 

Is ProFit Gym dicht tijdens de Corona uitbraak?

Ja, wij volgen de richtlijnen van het RIVM en zijn (ten minste) t/m 28 april gesloten.

Per 15 maart heeft onze overheid iedereen opgeroepen om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven. We begrijpen dit en zien hierin onze verantwoordelijkheid als het gaat om de gezondheid van onze leden en collega’s.

Is ProFit Gym wel bereikbaar tijdens de Corona uitbraak?

We blijven bereikbaar voor vragen en contact, je kunt mailen naar je eigen club. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we jullie zo snel mogelijk up-to-date houden per mail of via de app.

Compensatie

Word ik gecompenseerd?

Uiteraard! Het is namelijk niet anders dan passend bij ProFit Gym dat wij naast de al geboden vervangende online services, een mooie oplossing presenteren en daarom hebben we een gaaf pakket samengesteld welke bij opening direct bruikbaar is.

Per 31 maart is besloten door de overheid dat onze clubs t/m 28 april gesloten zijn. We pauzeren je abonnement en je betaalt na april tot de heropening dus geen contributie.

 • Een maand gratis Yanga

Wanneer de clubs weer open gaan kun je een maand lang gratis onbeperkt Yanga tappen. Als je al een Yanga-arrangement hebt, dan wordt er deze maand niet afgeschreven.

 • Vijf keer gratis onder de zonnebank

Daarnaast krijg je ook een strippenkaart om 5 keer gratis te zonnen onder de zonnebank. Deze strippen zijn een 1 jaar geldig en zijn overdraagbaar.

 • Een maand lang gratis sporten voor een sportmaatje

Iedereen mag een maand lang gratis een sportmaatje meenemen naar de club om gezellig samen te sporten.

 

Lees hier meer over de Corona compensatie.

Als ProFit Gym nog langer dicht moet blijven, komt er dan verdere compensatie? 

Per 31 maart is besloten door de overheid dat onze clubs t/m 28 april gesloten zijn. We pauzeren je abonnement en je betaalt na april tot de heropening dus geen contributie.

Tenzij je via mail aangeeft ons te willen blijven steunen deze periode.

Wij zullen er op de ProFit manier voor zorgen dat deze leden nadrukkelijk in het zonnetje gezet zullen worden.

Krijg ik geld terug als de clubs dicht blijven?  

Je krijgt geen geld terug tijdens de periode dat we gesloten zijn.

We hebben echter wel een speciale compensatieregeling. Per 31 maart is besloten door de overheid dat onze clubs t/m 28 april gesloten zijn. We pauzeren je abonnement en je betaalt na april tot de heropening dus geen contributie.

Zo proberen we onze huidige leden zoveel mogelijk tegemoet te komen voor de weken dat we gesloten zijn door Corona.

Nu ik niet meer kan sporten in de clubs wil ik opzeggen, hoe kan ik dit doen?  

We vinden het jammer om te horen dat je jouw lidmaatschap mogelijk wilt beëindigen.

We hebben inmiddels een speciale compensatieregeling, om onze huidige leden tegemoet te komen voor de weken dat we gesloten zijn door Corona. Per 31 maart is besloten door de overheid dat onze clubs t/m 28 april gesloten zijn. We pauzeren je abonnement en je betaalt na april tot de heropening dus geen contributie. Zodra onze sportscholen weer opengaan, verwelkomen we jullie graag!

De situatie waarin we ons bevinden is geen geldige reden om jouw abonnement per direct op te zeggen. We begrijpen dat het vervelend is, dat is het voor ons ook. We hopen hierin op je geduld en begrip. Verder gelden voor het opzeggen van het lidmaatschap de gebruikelijke voorwaarden

Per 31 maart is besloten door de overheid dat onze clubs t/m 28 april gesloten zijn. We pauzeren je abonnement en je betaalt na april tot de heropening dus geen contributie.

Lidmaatschap

Er is geïncasseerd, hoe zit dit?

Dit klopt. Wij hebben alle leden maandag 23 maart een mail toegestuurd met zowel deze mededeling als informatie over onze compensatieregeling. Kreeg je deze niet, lees dan alles hier terug.

ProFit Gym heeft al haar collega’s nog dagelijks aan het werk om jullie van de beste service te voorzien tijdens de sluiting.

Alle aangeboden trainingsmogelijkheden kun je hier vinden.

Kan ik mijn lidmaatschap wijzigen?  

Voor wijzigingen aan je lidmaatschap zijn dezelfde voorwaarden als gebruikelijk van toepassing.

We hebben echter wel een speciale compensatieregeling, om onze huidige leden tegemoet te komen voor de weken dat we gesloten zijn door Corona.

Loopt mijn lidmaatschap door tijdens de sluiting van ProFit Gym?

Ja. We zijn ons bewust van dit ongemak en hebben besloten een passende compensatie aan te bieden. Het is namelijk niet anders dan passend bij ProFit Gym dat wij naast de al geboden vervangende online services, een mooie oplossing presenteren en daarom hebben we een gaaf pakket samengesteld welke bij opening direct bruikbaar is:

 • Een maand gratis Yanga

Wanneer de clubs weer opengaan kun je een maand lang gratis onbeperkt Yanga tappen. Als je al een Yanga-arrangement hebt, dan wordt er deze maand niet afgeschreven.

 • Vijf keer gratis onder de zonnebank

Daarnaast krijg je ook een strippenkaart om 5 keer gratis te zonnen onder de zonnebank. Deze strippen zijn een 1 jaar geldig en is overdraagbaar.

 • Een maand lang gratis sporten voor een sportmaatje

Iedereen mag een maand lang gratis een sportmaatje meenemen naar de club om gezellig samen te sporten.

 • Wanneer het langer duurt wordt je lidmaatschap automatisch gepauzeerd

Per 31 maart is besloten door de overheid dat onze clubs t/m 28 april gesloten zijn. We pauzeren je abonnement en je betaalt na april tot de heropening dus geen contributie. Tenzij je via mail aangeeft ons te willen blijven steunen deze periode. Wij zullen er op de ProFit manier voor zorgen dat deze leden nadrukkelijk in het zonnetje gezet zullen worden.

 

Thuis sporten

Ik wil blijven sporten, hoe kan ik dit het beste doen?

We hebben geregeld dat onze sporters gratis toegang krijgen tot de thuislessen van Les Mills. Hiermee krijg je toegang tot meer dan 800 online workouts die je thuis kan volgen.

Daarnaast hebben we zelf thuis trainingsschema’s gemaakt, zowel algemeen als voor specifieke spiergroepen. Je kunt een persoonlijk thuis trainingsschema op laten stellen door onze fitnesstrainer Tim!

Op onze website gaan we dagelijks leuke workout video’s posten van ongeveer 10 minuten. Deze zijn beschikbaar voor onze leden. De workout-of-the-week gaat ook gewoon door.

 

Hoe kan ik trainen nu de clubs gesloten zijn?  

Wij zijn ontzettend trots op de vele positieve reacties die we hebben gekregen op alle online trainingsmogelijkheden die we momenteel aan onze leden bieden. Zo kunnen onze leden inmiddels:

 • Persoonlijk opgestelde trainingsschema’s van coaches Tim en Martin ontvangen
 • 15 verschillende trainingsschema’s op elk niveau op de website downloaden
 • Dagelijks nieuwe workout video’s op de website volgen
 • Diverse video’s bekijken van verschillende groepslessen, uitgevoerd door de bekende instructeurs
 • 60 dagen gratis gebruik maken van LES MILLS On Demand, een videoplatform met meer dan 800 groepslessen
Hoe kan ik de virtuele lessen volgen?

Je krijgt na je inschrijving een e-mail van ons met een link naar LES MILLS on demand en een speciale code. Hiermee krijg je 60 dagen gratis toegang tot meer dan 800 online workouts die je thuis kan volgen, zonder verdere verplichtingen om een abonnement te nemen.

ProFit Gym leden kunnen de code hier aanvragen door het formulier in te vullen. Nieuwe ProFit Gym leden krijgen de code toegestuurd zodra zij het inschrijfformulier hebben ingevuld!

Zodra de sportscholen weer open zijn, kun je weer lekker met onze live groepslessen mét coach meedoen.

Waar kan ik de trainingsschema's voor thuis downloaden?

We hebben verschillende trainingsschema’s voor thuis gemaakt, voor algemene fitheid en voor specifieke spiergroepen. Deze kun je hier bekijken en downloaden.

Je kunt ook een persoonlijk thuis trainingsschema op laten stellen door onze fitnesstrainer Tim!

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?