Veelgestelde vragen m.b.t. Corona

WE MOGEN WEER OPEN VANAF 1 JULI! Onze clubs zijn klaar, de App geüpdatet en tot die tijd zien wij jullie graag bij onze buitenactiviteiten.

Bereikbaarheid

Wanneer gaat ProFit Gym weer open?

Op 27 mei heeft de overheid besloten dat onze sportscholen vanaf 1 juli weer de deuren mogen openen! ProFit Gym is er klaar voor. We hebben de clubs aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM, onze App geüpdatet en tot die tijd kun je bij ons buitensporten! We hopen jullie allemaal na 1 juli weer te kunnen ontmoeten in de sportscholen.

 

Is ProFit Gym dicht tijdens de Corona uitbraak?

Ja. Op 27 mei heeft de overheid besloten dat onze sportscholen vanaf 1 juli weer de deuren mogen openen! ProFit Gym is er klaar voor.

Per 15 maart heeft onze overheid iedereen opgeroepen om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven. We begrijpen dit en zien hierin onze verantwoordelijkheid als het gaat om de gezondheid van onze leden en collega’s.

We bieden nu ook buitensporten aan!

Is ProFit Gym wel bereikbaar tijdens de Corona uitbraak?

We blijven bereikbaar voor vragen en contact, je kunt mailen naar je eigen club. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we jullie zo snel mogelijk up-to-date houden per mail of via de app.

Compensatie

Word ik gecompenseerd?

Uiteraard! Het is namelijk niet anders dan passend bij ProFit Gym dat wij naast de al geboden vervangende online services en buitensporten, een mooie oplossing presenteren en daarom hebben we een gaaf pakket samengesteld welke bij opening direct bruikbaar is.

Op 27 mei heeft de overheid besloten dat onze sportscholen vanaf 1 juli weer de deuren mogen openen! ProFit Gym is er klaar voor.

 • Een maand gratis Yanga

Wanneer de clubs weer open gaan kun je een maand lang gratis onbeperkt Yanga tappen. Als je al een Yanga-arrangement hebt, dan wordt er deze maand niet afgeschreven.

 • Vijf keer gratis onder de zonnebank

Daarnaast krijg je ook een strippenkaart om 5 keer gratis te zonnen onder de zonnebank. Deze strippen zijn een 1 jaar geldig en zijn overdraagbaar.

 • Een maand lang gratis sporten voor een sportmaatje

Iedereen mag een maand lang gratis een sportmaatje meenemen naar de club om gezellig samen te sporten.

Krijg ik geld terug als de clubs dicht blijven?  

Je krijgt geen geld terug tijdens de periode dat we gesloten zijn. Je kunt via het contactformulier aangeven het gereduceerde tarief van 12,50 per maand stop te zetten. Opzeggen is dus niet nodig.

We brengen 7,66 in rekening voor de maand mei en 12,50 voor de maand juni. Vanaf 1 juli gaan de normale abonnementen weer lopen.

We hebben echter wel een speciale compensatieregeling. Zo proberen we onze huidige leden zoveel mogelijk tegemoet te komen voor de weken dat we gesloten zijn door Corona.

Nu ik niet meer kan sporten in de clubs wil ik opzeggen, hoe kan ik dit doen?  

Vanaf 1 juli kun je weer lekker fitnessen in onze sportscholen!

We vinden het jammer om te horen dat je jouw lidmaatschap mogelijk wilt beëindigen. De situatie waarin we ons bevinden is geen geldige reden om jouw abonnement per direct op te zeggen. Momenteel zijn alle abonnementen opgeschort tot na heropening van onze sportscholen. Opzeggen is dus niet mogelijk, pas na heropening.

Je betaalt tot heropening het gereduceerde tarief van 12,50 per maand. Betaal je liever niks tot onze sportscholen weer geopend zijn? Dan kun je dat via het contactformulier aangeven. We begrijpen dat het vervelend is, dat is het voor ons ook. We hopen hierin op je geduld en begrip.

 

Onze sportscholen mogen vanaf 1 juli weer open! ProFit Gym is er klaar voor!

We brengen 7,66 in rekening voor de maand mei en 12,50 voor de maand juni. Vanaf 1 juli gaan de normale abonnementen weer lopen.

Lidmaatschap

Er is geïncasseerd, hoe zit dit?

We hebben inmiddels een ruim pakket waardoor jij kan blijven sporten en vanaf 1 juli kun je weer fitnessen in onze sportscholen! Daarom hebben we ervoor gekozen om een aangepast tarief van 12,50 per maand in rekening te brengen. We brengen 7,66 in rekening voor de maand mei en 12,50 voor de maand juni. Vanaf 1 juli gaan de normale abonnementen weer lopen.

ProFit Gym heeft al haar collega’s nog dagelijks aan het werk om jullie van de beste service te voorzien tijdens de sluiting.

Alle aangeboden trainingsmogelijkheden kun je hier vinden.

Ik wil mijn abonnement opzeggen, hoe kan ik dit doen?

We vinden het jammer om te horen dat je jouw lidmaatschap mogelijk wilt beëindigen. De situatie waarin we ons bevinden is geen geldige reden om jouw abonnement per direct op te zeggen. Momenteel zijn alle abonnementen opgeschort tot na heropening van onze sportscholen. Opzeggen is dus niet mogelijk, pas na heropening.

Je betaalt tot heropening het gereduceerde tarief van 12,50 per maand. Betaal je liever niks tot onze sportscholen weer geopend zijn? Dan kun je dat via het contactformulier aangeven. We begrijpen dat het vervelend is, dat is het voor ons ook. We hopen hierin op je geduld en begrip.

Kan ik mijn lidmaatschap wijzigen?  

Voor wijzigingen aan je lidmaatschap zijn dezelfde voorwaarden als gebruikelijk van toepassing.

We hebben echter wel een speciale compensatieregeling, om onze huidige leden tegemoet te komen voor de weken dat we gesloten zijn door Corona.

Loopt mijn lidmaatschap door tijdens de sluiting van ProFit Gym?

Ja, tegen een aangepast tarief van 12,50 per maand. We brengen 7,66 in rekening voor de maand mei en 12,50 voor de maand juni. Vanaf 1 juli gaan de normale abonnementen weer lopen.

We hebben inmiddels een ruim pakket waardoor jij kan blijven sporten! Naast de al geboden vervangende online services en het buitensporten, hebben we een gaaf pakket samengesteld welke bij opening direct bruikbaar is:

 • Een maand gratis Yanga

Wanneer de clubs weer opengaan kun je een maand lang gratis onbeperkt Yanga tappen. Als je al een Yanga-arrangement hebt, dan wordt er deze maand niet afgeschreven.

 • Vijf keer gratis onder de zonnebank

Daarnaast krijg je ook een strippenkaart om 5 keer gratis te zonnen onder de zonnebank. Deze strippen zijn een 1 jaar geldig en is overdraagbaar.

 • Een maand lang gratis sporten voor een sportmaatje

Iedereen mag een maand lang gratis een sportmaatje meenemen naar de club om gezellig samen te sporten.

Je kunt er ook voor kiezen om je lidmaatschap tijdelijk helemaal te pauzeren. Dit kun je aangeven via ons contactformulier.

Blijven sporten

Ik wil blijven sporten, hoe kan ik dit het beste doen?

Op 27 mei heeft de overheid besloten dat onze sportscholen vanaf 1 juli weer de deuren mogen openen! ProFit Gym is er klaar voor. We hopen jullie na 1 juli weer te ontmoeten in onze clubs.

Je kunt bij ons buitensporten! We hebben een ruim aanbod aan buitenlessen (80-100 lessen per club per week) en je kunt weer traditioneel bij ons komen fitnessen, maar dan buiten. Daarnaast hebben we nog een groot aanbod waarmee jij thuis fit kan blijven.

We hebben geregeld dat onze sporters gratis toegang krijgen tot de thuislessen van Les Mills. Hiermee krijg je toegang tot meer dan 800 online workouts die je thuis kan volgen.

Daarnaast hebben we zelf thuis trainingsschema’s gemaakt, zowel algemeen als voor specifieke spiergroepen. Je kunt een persoonlijk thuis trainingsschema op laten stellen door onze fitnesstrainer Tim!

Op onze website gaan we dagelijks leuke workout video’s posten van ongeveer 10 minuten. Deze zijn beschikbaar voor onze leden. De workout-of-the-week gaat ook gewoon door.

 

Hoe kan ik trainen nu de clubs tot 1 juli gesloten zijn?  

Wij zijn ontzettend trots op de vele positieve reacties die we hebben gekregen op alle online trainingsmogelijkheden die we momenteel aan onze leden bieden. Zo kunnen onze leden inmiddels:

 • Je kunt gebruik maken van ons buitensport aanbod
 • Persoonlijk opgestelde trainingsschema’s van coaches Tim en Martin ontvangen
 • Meer dan 20 verschillende trainingsschema’s op elk niveau op de website downloaden
 • Dagelijks nieuwe workout video’s op de website volgen
 • Diverse video’s bekijken van verschillende groepslessen, uitgevoerd door de bekende instructeurs
 • 60 dagen gratis gebruik maken van LES MILLS On Demand, een videoplatform met meer dan 800 groepslessen
Hoe kan ik de virtuele lessen volgen?

Je krijgt na je inschrijving een e-mail van ons met een link naar LES MILLS on demand en een speciale code. Hiermee krijg je 60 dagen gratis toegang tot meer dan 800 online workouts die je thuis kan volgen, zonder verdere verplichtingen om een abonnement te nemen.

ProFit Gym leden kunnen de code hier aanvragen door het formulier in te vullen. Nieuwe ProFit Gym leden krijgen de code toegestuurd zodra zij het inschrijfformulier hebben ingevuld!

Zodra de sportscholen weer open zijn, kun je weer lekker met onze live groepslessen mét coach meedoen.

Waar kan ik de trainingsschema's voor thuis downloaden?

We hebben verschillende trainingsschema’s voor thuis gemaakt, voor algemene fitheid en voor specifieke spiergroepen. Deze kun je hier bekijken en downloaden.

Je kunt ook een persoonlijk thuis trainingsschema op laten stellen door onze fitnesstrainer Tim!

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?