Voeding

Zoals we allemaal weten is fit worden en fit blijven altijd een balans tussen sporten en voeding. Het is niet zo dat we alleen maar salades kunnen eten, maar wel dat we bewust moeten zijn van wat we binnenkrijgen en het effect ervan op je fitheid.

We bieden jou daarom meer dan alleen fitness en (hele leuke) groepslessen, wanneer je hier doelbewust mee aan de slag wilt gaan. Dit doen we in 3 speciale arrangementen, speciaal voor jouw doel:

  1. Afvallen in 8 weken
  2. Spierballen in 8 weken
  3. Sportvasten in 10 dagen

Afvallen in 8 weken

We hebben een laagdrempelig arrangement opgesteld, waarin we je in 8 weken alles aanleren voor een gezonde leefstijl. Dit arrangement is opgezet voor mensen die meer hulp willen bij het afvallen en daarbij ook advies willen over hun voeding en eetpatroon. Je zult je eigen lijf beter leren kennen, hoe je aan je fitheid kunt werken en de invloed van je voeding op je gezondheid.

Spierballen in 8 weken

Wil jij strakker in je vel zitten? Met het complete arrangement ‘Spierballen in 8 weken’ ga je professioneel aan de slag met jouw gains met fitness, voeding en supplementen.

Sportvasten in 10 dagen

Sportvasten in 10 dagen (SwitchMe) is een sportvastenkuur van 10 dagen. Geen (crash)dieet, maar een 10-daagse trainingsmethode waarmee jouw lichaam getraind wordt om sneller vet te verbranden en jouw lichaam een boost krijgt. Door de combinatie van cardio, voeding en supplementen maakt je lichaam een metabolic switch: je lichaam schakelt over van suikerverbranding naar vetverbranding.

Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?