Ah-oh

Het ziet er naar uit dat we deze verouderde browser niet ondersteunen.

Ga naar browsehappy.com om een moderne browser te downloaden

MENU
skewed line top

Voeding

skewed line top

Zoals we allemaal weten is fit worden en fit blijven altijd een balans tussen sporten en voedingHet is niet zo dat we alleen maar salades kunnen eten, maar wel dat we bewust moeten zijn van wat we binnenkrijgen en het effect ervan op je fitheid. We willen jou daarom meer bieden dan alleen fitness en (hele leuke) groepslessen.


Sportvasten SwitchMe

Sportvasten SwitchMe is een sportvastenkuur van 10 dagen. Geen (crash)dieet, maar een 10-daagse trainingsmethode waarmee jouw lichaam getraind wordt om sneller vet te verbranden en jouw lichaam een boost krijgt. Door de combinatie van cardio, voeding en supplementen maakt je lichaam een metabolic switch: je lichaam schakelt over van suikerverbranding naar vetverbranding.

Lees hier meer over SwitchMe >


Afvallen in 12 weken

We hebben een laagdrempelig arrangement opgesteld, waarin we je in 12 weken alles aanleren voor een gezonde leefstijl. Dit arrangement is opgezet voor mensen die meer hulp willen bij het afvallen en daarbij ook advies willen over hun voeding en eetpatroon. Je zult je eigen lijf beter leren kennen, hoe je aan je fitheid kunt werken en de invloed van je voeding op je gezondheid.

Lees hier meer over Afvallen in 12 weken >


Ga ook all-in en sport nu tijdelijk de eerste 2 maanden gratis
Schrijf je nu in