Persoonlijke trainingsschema's

Sporten met een trainingsschema afgesteld op jouw sportdoelen zorgt voor sneller en beter resultaat. Onze coaches stellen graag kosteloos elke 6 weken een nieuw trainingsschema voor je op.

Fitnessen met een trainingsschema op maat

Tijdens de eerste kennismaking doen we een 0-meting. Vanuit die 0-meting wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld waarmee jij aan de gang kan in onze sportscholen. Uiteraard houden onze coaches rekening met bijvoorbeeld cardio, krachttraining en afvallen.

Sporter aan het woord

Elke keer als ik een nieuw trainingsschema ga samenstellen met mijn coach word ik weer blij van alle vooruitgang die ik boek. 
Astrid Hamers

Fitness met de ProFit Gym zekerheden!

  • Zeer gemotiveerd team van fitness coaches. 
  • Fitness zo vaak als nodig 1,5 uur met je eigen coach in de sportschool, te reserveren via je ProFit Gym App. 
  • Wekelijks een uitgebreide meting, te volgen in je ProFit Gym App. 
  • Elke 4 weken een nieuw persoonlijk trainingsschema voor de perfecte workout. 
  • Heel veel verschillende live groepslessen & virtuele groepslessen voor de minder drukke uurtjes. Voor iedereen wel een les! 
  • Onze sportscholen zijn bijna altijd open met onze ruime openingstijden. 
  • All-in sporten! Dus geen extra kosten. 

Opbouwen van een sportroutine

Om snel je sportdoelen te halen en resultaat te boeken, is een sportroutine essentieel. Een persoonlijk trainingsschema helpt hierbij. Doordat je stapsgewijs en gecontroleerd bezig bent met sporten, zal dit zich ook vertalen in discipline en motivatie.

Coach aan het woord

Ik merk dat sporters het makkelijker vinden om een sportroutine te vinden met een persoonlijk trainingsschema. Het geeft duidelijke handvaten hoe je het beste aan je sportdoelen kan werken. 
Melanie Luttmer
Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?