30+ live groepslessen

Een van de grootste onderscheidende factoren van ProFit Gym ten opzichte van andere sportscholen; het uitgebreide groepslessenaanbod. Per club heb je de keuze uit meer dan 30 soorten live groepslessen met coach. Voor ieder wat wils.

Voor iedereen wel een groepsles

Het maakt niet uit of je fanatiek wilt spinnen, je powerhouse (billen, buik en rug) wilt versterken of in een groepje wilt hardlopen. Bij ProFit Gym hebben we voor iedereen wel een groepsles. De coaches zullen je motiveren om tot het uiterste te gaan.

Fitness met de ProFit Gym zekerheden!

  • Van beginners tot gevorderden: wij zorgen dat jij blijft sporten.
  • Een persoonsgebonden coach die altijd kan helpen met trainen en/of vragen. Zo vaak als je wilt.
  • Persoonlijke trainingsschema's, metingen en professionele begeleiding.
  • Heel veel verschillende live groepslessen met coach (+ virtuele lessen).
  • Unieke ProFit Gym app: plan een afspraak met jouw coach, reserveer een groepsles, volg je resultaten en heb je trainingsschema 24/7 bij de hand.
  • Trainen met de high-end apparatuur en materialen van Hammer Strength en LifeFitness.
  • Bijna altijd open, onbeperkt sporten en 1 vaste all-in prijs.

Ook virtuele lessen voor de rustige uurtjes

Naast de live groepslessen mét coach, bieden we in de daluren ook veel virtuele lessen van LES MILLS aan. De beste instructeurs die zorgen voor een maximale workout. Makkelijk te reserveren in het ledenportaal! Met de nieuwe virtuele groepslessen kun je jouw fitnessschema nog meer variatie geven.

Wij helpen je bij het opbouwen van een sportroutine

Je bent lid geworden en wilt gaan trainen in onze sportscholen. Om resultaat te behalen, is het opbouwen van een routine belangrijk. Wij helpen hierbij! Iedereen die bij ons sport krijgt een persoonlijke coach toegewezen. Zo heb je altijd een bekend gezicht waarmee je samen kunt sporten, vragen aan kunt stellen, een nieuw trainingsschema op maat kunt opstellen of een meting uit kan voeren. Allemaal zonder extra kosten. Heb je geen behoefte aan extra hulp vanuit onze coaches? Geen probleem! Je kunt gelijk gaan vlammen op de fitnessvloer.

ProFit Gym Sportscholen Klantreis 2022
Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?