Trainen met jouw coach

Als je behoefte hebt aan extra begeleiding tijdens het sporten, kun je samen met jouw coach trainen. Dit valt gewoon binnen je abonnement, dus zonder extra kosten. De ervaring leert dat dit enorm helpt bij het creëren van een sportroutine.

Kick-start met een dubbele personal training sessie

Als je begint met sporten bij ProFit Gym heb je de mogelijkheid om in de eerste week 2x te fitnessen met jouw coach. Je kunt het vergelijken met personal training. De eerste keer is vooral kennismaken en beginnen we met het opbouwen van een routine in de sportschool. De tweede keer wordt er intensief samen gesport. Oh ja, je krijgt dan ook een kaartje waarmee je een vriend of vriendin gratis mee kunt nemen naar de club!

Sporter aan het woord

De personal training sessies om routine aan te brengen in mijn sportschoolbezoek heeft ervoor gezorgd dat ik binnen 2 weken de eerste resultaten al zag. Mijn oefeningen konden in een rap tempo langer en zwaarder!
Violetta Koggel

Fitness met de ProFit Gym zekerheden!

  • Zeer gemotiveerd team van fitness coaches. 
  • Fitness zo vaak als nodig 1,5 uur met je eigen coach in de sportschool, te reserveren via je ProFit Gym App. 
  • Wekelijks een uitgebreide meting, te volgen in je ProFit Gym App. 
  • Elke 4 weken een nieuw persoonlijk trainingsschema voor de perfecte workout. 
  • Heel veel verschillende live groepslessen & virtuele groepslessen voor de minder drukke uurtjes. Voor iedereen wel een les! 
  • Onze sportscholen zijn bijna altijd open met onze ruime openingstijden. 
  • All-in sporten! Dus geen extra kosten. 

Sneller resultaat door persoonlijke begeleiding

Na de 2e personal training sessie in week 1 ga je zelf verder met het opbouwen en uitbreiden van je sportroutine. Je gaat snel resultaten zien. Dit geeft een motivatie-boost om door te pakken. Na 4 weken heb je weer de mogelijkheid om een personal training sessie en meting in te plannen met jouw coach.

Coach aan het woord

Niet iedereen heeft behoefte aan een personal training sessie, maar bij iedereen heeft het effect. Voor de een als stok achter de deur, voor de ander als extra uitdaging en motivatie. 
Jos Gruppen
Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?