Trainen met jouw coach

Als je behoefte hebt aan extra begeleiding tijdens het sporten, kun je samen met jouw coach trainen. Dit valt gewoon binnen je abonnement, dus zonder extra kosten. De ervaring leert dat dit enorm helpt bij het creƫren van een sportroutine.

Kick-start met een dubbele personal training sessie

Als je begint met sporten bij ProFit Gym, heb je de mogelijkheid om in de eerste week 2x te fitnessen met jouw coach. Vergelijkbaar met Personal Training. De eerste keer is vooral kennismaken en beginnen we met het opbouwen van een routine in de sportschool. De tweede keer wordt er intensief samen gesport. Oh ja, je krijgt dan ook een kaartje waarmee je een vriend of vriendin gratis mee kunt nemen naar de club!

Fitness met de ProFit Gym zekerheden!

  • Van beginners tot gevorderden: wij zorgen dat jij blijft sporten.
  • Een persoonsgebonden coach die altijd kan helpen met trainen en/of vragen. Zo vaak als je wilt.
  • Persoonlijke trainingsschema's, metingen en professionele begeleiding.
  • Heel veel verschillende live groepslessen met coach (+ virtuele lessen).
  • Unieke ProFit Gym app: plan een afspraak met jouw coach, reserveer een groepsles, volg je resultaten en heb je trainingsschema 24/7 bij de hand.
  • Trainen met de high-end apparatuur en materialen van Hammer Strength en LifeFitness.
  • Bijna altijd open, onbeperkt sporten en 1 vaste all-in prijs.

Sneller resultaat door persoonlijke begeleiding

Na de 2e personal training sessie in week 1 ga je zelf verder met het opbouwen en uitbreiden van je sportroutine. Je gaat snel resultaten zien. Dit geeft een motivatie-boost om door te pakken. Na 4 weken heb je weer de mogelijkheid om een personal training sessie en meting in te plannen met jouw coach.

Wij helpen je bij het opbouwen van een sportroutine

Je bent lid geworden en wilt gaan trainen in onze sportscholen. Om resultaat te behalen, is het opbouwen van een routine belangrijk. Wij helpen hierbij! Iedereen die bij ons sport krijgt een persoonlijke coach toegewezen. Zo heb je altijd een bekend gezicht waarmee je samen kunt sporten, vragen aan kunt stellen, een nieuw trainingsschema op maat kunt opstellen of een meting uit kan voeren. Allemaal zonder extra kosten. Heb je geen behoefte aan extra hulp vanuit onze coaches? Geen probleem! Je kunt gelijk gaan vlammen op de fitnessvloer.

ProFit Gym Sportscholen Klantreis 2022
Wil jij ook all-in fitness?
All-in Fitness?